Συγχώνευση της Χήτος ΑΒΕΕ με την Green Cola

Τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών Χήτος ΑΒΕΕ και Green Cola Hellas ενέκριναν πρόσφατα το σχέδιο συγχώνευσής τους, όπως αυτό συντάχθηκε από ανεξάρτητο σύμβουλο στον οποίο είχε ανατεθεί σε προγενέστερο χρόνο το συγκεκριμένο project.

Η συγχώνευση προβλέπει την απορρόφηση των εταιρειών Green Cola Hellas

και Green Cola Operations από την Χήτος ΑΒΕΕ, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό μια ενιαία μεγάλη εταιρεία στον κλάδο των «Νon Alcoholic Better For You Beverages» προϊόντων, υπό την ενιαία ομπρέλα της Green Beverages Group που συστάθηκε για τον σκοπό αυτό το καλοκαίρι του 2022.

Η νέα ενοποιημένη πλέον εταιρεία έχει στην κατοχή της τα σήματα Ζαγόρι, Ζαγόρι Sparkling, Ζαγόρι Gο Green, Green Cola, Green Flavors, Green Mocktails, Ζήρεια, καθώς και την αποκλειστική διανομή των σημάτων Evian και Evian Sprarkling για την ελληνική αγορά. Η νέα ενοποιημένη εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 500 εργαζόμενους.

Με προσανατολισμό στην επίτευξη της στρατηγικής δυναμικής ανάπτυξης της Green Beverages Group, στην Ελλάδα και στις αγορές του εξωτερικού, από τις 20 Μαρτίου 2023 αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου ο Δαμιανός Μπούρκας, ο οποίος έχει μακρά προϋπηρεσία στον χώρο του FMCG και ειδικότερα των beverages, τα τελευταία 24 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα τελευταία 12 χρόνια εργάστηκε στην Monster Energy, με τελευταίο του ρόλο αυτόν του Senior Vice PresidentCentral Eastern Europe, Russia, Middle East, North & East Africa.

Keywords
Τυχαία Θέματα