Η Οdeon σε πανευρωπαϊκή καμπάνια

Για την αναζωπύρωση της αγάπης του κοινού για τον κινηματογράφο, ο όμιλος Odeon Cinemas έχει ξεκινήσει μια πανευρωπαϊκή καμπάνια, με τίτλο «Feel Cinematic», που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το creative agency Elvis.

Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος προσπαθεί να προσεγγίσει ανθρώπους ηλικίας 18 έως 54 ετών, υπενθυμίζοντάς τους τις χαρές της θέασης νέων κυκλοφοριών στη μεγάλη οθόνη. Περιλαμβάνει

μια ταινία 40 δευτερολέπτων με ήρωες, σκηνοθετημένη από τον Jack Cole της Kode Media, η οποία απεικονίζει το ταξίδι ενός επισκέπτη σε έναν κινηματογράφο Odeon.

Η ταινία του ήρωα υποστηρίζεται από μια σειρά βινιετών 10 δευτερολέπτων, ενώ σε άλλες ενέργειές της περιλαμβάνονται ψηφιακά, πληρωμένα και οργανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, radio και audio streaming, eCRM, PPC κ.ά., με media planning and buying από το media communications agency Manning Gottlieb.

Λειτουργώντας ως μια ολοκληρωμένη omni-channel καμπάνια, η ώθηση ελπίζει να έχει παρουσία σε αρκετές πλατφόρμες in and out of home, ώστε να προσεγγίσει το κοινό-στόχο σε κάθε πιθανό σημείο επαφής. Η προβολή της καμπάνιας έχει ξεκινήσει σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Σουηδία, Φινλανδία και Νορβηγία.



(Πηγή: Performance Marketing World)

Keywords
Τυχαία Θέματα