How Brands Grow: Ανάπτυξη και δημιουργία κερδοφόρων brands

Η δημιουργία κερδοφόρων εμπορικών σημάτων είναι μια δύσκολη υπόθεση. Ενώ τελικά η επιτυχία των προσπαθειών των marketers, brand managers και advertisers αποκαλύπτεται στην αγοραστική συμπεριφορά, η αρχική μάχη δίνεται στο μυαλό των αγοραστών της κατηγορίας. Δεν μπορούμε να δούμε αυτή τη μάχη, αλλά με τις σωστές μετρήσεις, μπορούμε να ελέγξουμε αν έχουμε θέσει επαρκείς βάσεις για να δώσουμε σε μια επωνυμία τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας όταν παρουσιαστεί αυτή η στιγμή.

Αυτός είναι ο πολύτιμος ρόλος που μπορεί να

παίξει η έρευνα για την υγεία της επωνυμίας – παρέχει ένα παράθυρο στο μυαλό του αγοραστή της κατηγορίας. Η ποιότητα της μέτρησης του brand, τροφοδοτεί την ποιότητα της διαχείρισής του.

To βιβλίο «Better Brand Health”», της καθηγήτριας Jenni Romaniuk, Διεθνούς Διευθύντριας του #1 παγκοσμίου φήμης Ινστιτούτου Ehrenberg-Bass για το Brand Management στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας, στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας της μέτρησης της υγείας των brands. Καλύπτει τα γνωστά metrics όπως η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και τα χαρακτηριστικά/εικόνα της επωνυμίας, καθώς και καινούργιους τομείς μετρήσεων, όπως η Διανοητική και η Φυσική Διαθεσιμότητα.

Υπογραμμίζει το πού μπορεί ή δεν μπορεί το online data scraping να αντικαταστήσει τις έρευνες αγοράς ως δείκτης υγείας ενός brand. Την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023, η Jenni παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του «How Brands Grow», όλα τα νεότερα ερευνητικά δεδομένα για το πώς αναπτύσσονται τα brands. Πληροφορίες και έγγραφές www.brandsforum.gr (Διαθέσιμα Early Bird Tickets -10% έως τις 19/05/23).

Keywords
Τυχαία Θέματα