H Out of the Box λαμβάνει πρώτη την πιστοποίηση CMS

Η Out of the Box αποτελεί την πρώτη, όπως επισημαίνει, ελληνική εταιρεία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της οποίας η λειτουργία πιστοποιείται κατά το διεθνές πρότυπο Consultancy Management System (CMS).

Η διαδικασία της πιστοποίησης ολοκληρώθηκε επιτυχώς εντός του Οκτωβρίου από τον εξειδικευμένο διεθνή οργανισμό AgencyExperts. To CMS εξελίσσεται διαρκώς υπό την επίβλεψη και την αιγίδα

της International Communications Consultancy Organization (ΙCCO) και σε πολλές χώρες αποτελεί προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή στις τοπικές ενώσεις εταιρειών επικοινωνίας – μέλη της ICCO.

Το πρότυπο στηρίζεται στις μεθοδολογίες ISO και Investors in People και περιλαμβάνει μια σειρά αναλυτικών κριτηρίων. O Δημήτρης Ρούλιας, Διευθύνων Εταίρος της Out of the Box, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν την τιμητική πρωτιά.

Πόσο μάλλον που τα κριτήρια του CMS πιστοποιούν όχι μόνο τον επαγγελματισμό μιας εταιρείας, αλλά και τα επίπεδα της βιώσιμης λειτουργίας και του ηθικού επιχειρείν. Αντιλαμβανόμαστε αυτήν την πιστοποίηση ως επιβράβευση της εταιρικής μας φιλοσοφίας, της προσήλωσής μας στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας και του οράματός μας για τη μελλοντική μας εξέλιξη.

Ελπίζουμε ειλικρινά να μπουν στη διαδικασία πιστοποίησης και οι υπόλοιπες εταιρείες δημοσίων σχέσεων – μέλη της ΕΔΕΕ, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα το υψηλό επίπεδο του κλάδου στη χώρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα