H Heinz ανανεώνει το branding της διεθνώς

Ενοποιεί την εμφάνιση σε όλο το portfolio.

Ίσως δεν ήταν αρκετά προφανές, αλλά η Heinz δεν ήταν απόλυτα συνεπής στο logo και τις γραμματοσειρές στις συσκευασίες της, μέχρι τώρα. Με στόχο μια ενιαία ταυτότητα σε ολόκληρο το portfolio, το βρετανικό agency Jones Knowles Ritchie ανανέωσε το σήμα της εταιρείας τροφίμων, διαμορφώνοντας ένα σύνολο από συγκεκριμένα στοιχεία που θα χρησιμοποιούνται στις συσκευασίες και στο brand marketing όλων των προϊόντων, σε όλες

τις αγορές.

Ομοιόμορφο σχήμα και διαστάσεις θα έχει και η ετικέτα της Heinz, η οποία αποτελεί αναφορά στην πολιτεία της Πενσυλβανίας, πατρίδα της εταιρείας, η οποία, σύμφωνα το agency θα παίξει πιο κεντρικό ρόλο στην επικοινωνία. Στη νέα εμφάνιση, ο σχεδιασμός αυτός μετατρέπεται σε brand asset που πλαισιώνει τα προϊόντα Heinz και συνδέεται περισσότερο με τη μάρκα.

Προϊόντα που φέρουν τη νέα εικόνα έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο εξωτερικό, ενώ το παγκόσμιο λανσάρισμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. «Με την JKR δημιουργήσαμε ένα συνεκτικό σύνολο από assets τα οποία θα συμβάλλουν στην ευθυγράμμιση του brand σε όλες τις αγορές, ενώνοντας όλους στην αποστολή της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης», σχολίασε η Victoria Sjardin, VP of International Marketing της Kraft Heinz. (Πηγή: AdWeek)

Keywords
Τυχαία Θέματα