Coffee Island: COFFEE COLD BREW BEER! Θες καφέ; Πιες μια μπίρα!

Για πρώτη φορά, καβουρδισμένη, «μαύρη», ελληνική βύνη και εξωτικοί λυκίσκοι, «παντρεύονται» με specialty μονοποικιλιακούς κόκκους από την Κολομβία και τη Βραζιλία. Καινοτομία από τη ΝΗΣΟΣ και την COFFEE ISLAND.

Πρέπει να δοκιμάσετε τον πιο νόστιμο και αρωματικό παγωμένο καφέ που είναι φτιαγμένος όπως μία artisanal, μαύρη μπίρα τύπου porter. Η COFFEE COLD BREW BEER είναι μια «πρωτιά» στην ελληνική αγορά, ένα προϊόν που, για πρώτη φορά, «παντρεύει» τα δύο δημοφιλή ποτά, την μπίρα και τον καφέ.

Γευστική…

καινοτομία για παρέες!
Η COFFEE COLD BREW BEER παρασκευάζεται στο υπέροχο microbrewery της ΝΗΣΟΣ στην Τήνο, χρησιμοποιώντας ελληνική καβουρδισμένη, «μαύρη» βύνη κριθαριού και βρώμης, εξωτικούς αρωματικούς λυκίσκους, και χαρμάνι Arabica specialty coffee (κόκκους των μονοποικιλιών Obata Brazil και Castillo Colombia), το οποίο είναι καβουρδισμένο σε βαθμό medium-dark στο roastery της Coffee Island στην Πάτρα. Ένας παγωμένος καφές με το twist μιας porter μπίρας!

Οι δύο εταιρείες προτείνουν στις παρέες μια νέα συνήθεια απόλαυσης στις απογευματινές-βραδινές ώρες. Η COFFEE COLD BREW BEER έχει πλούσια αρώματα καφέ, σοκολάτας και φρούτων, χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, χαμηλή πικράδα, πλούσιο αφρό και σώμα, φυσικό ανθρακικό και 5% αλκοόλ από τη ζύμωση. Το νέο προϊόν, αρχικά, πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα Coffee Island και στο website /app της εταιρείας.

«ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» …όνομα και πράγμα!
Η COFFEE COLD BREW BEER είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας των Coffee Island και της ΝΗΣΟΣ, δύο διεθνώς βραβευμένων και πολύ δυναμικών επιχειρήσεων με έδρα και παραγωγή στην Ελλάδα. Με τη γνωριμία τους, ως μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, γεννήθηκε η ιδέα της συνεργασίας και ένα προϊόν συνυφασμένο με τις κοινές αξίες των δύο εταιρειών για αριστεία, καινοτομία και δίκαιο επιχειρείν.

Παραγωγική Ελλάδα
Η COFFEE COLD BREW BEER συνδυάζει την τέχνη και την επιστήμη του καφέ και της μπίρας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής από τον κόκκο του καφέ και της βύνης και τους αρωματικούς λυκίσκους έως το καβούρδισμα, τη ζύμωση, και την εκχύλιση. Το νέο προϊόν, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης, δείχνει πως για να έχουν επιχειρηματική ανθεκτικότητα και ανάπτυξη οι ελληνικές επιχειρήσεις, πρέπει να συνεργαστούν και να αποκτήσουν νέα ώθηση απέναντι στις προκλήσεις της εποχής και της οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα