CX Summit 2024: 7η χρονιά για το διεθνές συνέδριο της Boussias Events

Το κορυφαίο διεθνές συνέδριο για τους επαγγελματίες του Customer Experience, CX Summit, παρουσιάζει ψηφιακά, για 7η χρονιά η Boussias Events, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024. Υπό τον τίτλο «Unleash the power of CX! Boost your business!», το συνέδριο θα προσεγγίσει περισσότερες από 14 επιδραστικές τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου και καθορίζουν την επόμενη ημέρα για τη στρατηγική λήψη αποφάσεων σχετικά με την εμπειρία των πελατών.

Η «εμπειρία των καταναλωτών/ πελατών» παραμένει στην κορυφή της ατζέντας της ηγεσίας όχι μόνο

για το 2024 αλλά και τα επόμενα χρόνια. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, οι καταλυτικές αλλαγές που φέρνει η εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης, οι νέες τεχνολογίες, η κλιματική αλλαγή, οι γεωπολιτικές εξελίξεις αλλά και οι δημογραφικές τάσεις, επηρεάζουν τη συμπεριφορά των αγοραστών. Πόσο έτοιμα είναι τα στελέχη του κλάδου να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις και να αναδείξουν τη δυναμική του Customer Experience ως μοχλό ανάπτυξης των εταιρειών;

Απαντούν μέσα σε μία μόνο ημέρα, περισσότεροι από 20 ομιλητές μέσα από παρουσιάσεις, συζητήσεις, συνεντεύξεις και διαδραστικά sessions. Συμμετέχουν διεθνείς experts, global thinkers και ακαδημαϊκoί, ενώ παρουσιάζουν σημαντικές τάσεις και case studies διεθνώς αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του CX καθώς και στελέχη από την ελληνική αγορά. Διαθέσιμα Early Bird εισιτήρια -10% έως 11/12/23. Πληροφορίες και εγγραφές www.cxsummit.live.

Keywords
Τυχαία Θέματα