Στην Action Global Communications Greece ανέθεσε η Giochi Preziosi

Η Action Global Communications Greece ανέλαβε και υλοποίησε καμπάνια με influencers για την εταιρεία παιχνιδιών Giochi Preziosi Hellas. Η συνεργασία αφορούσε τα νέα τουβλάκια Plus Plus, ένα δημιουργικό παιχνίδι κατασκευών.

Η Action Global Communications Greece σχεδίασε κι εκτέλεσε ένα στοχευμένο πλάνο για την προβολή του νέου προϊόντος

στο ελληνικό κοινό, προτείνοντας και επιλέγοντας το κατάλληλο μείγμα από influencers, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την Giochi Preziosi. Παράλληλα, το agency ανέλαβε και τη διαχείριση των influencers, καθώς και τον συντονισμό των δημοσιεύσεων σε Instagram και TikTok.

Η Αγγελικη Κιοφίρη, Country Manager της Action Global Communications Greece σχολίασε: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η συνεργασία μας με την Giochi Preziosi, μια κορυφαία εταιρεία στην ελληνική αγορά του παιχνιδιού.

Μια συνεργασία που έρχεται να αναδείξει τόσο τα ποιοτικά προϊόντα της Giochi Preziosi, όσο και την απήχηση των influencers να φέρουν σε επαφή την εταιρεία με τους λάτρεις των παιχνιδιών. Με την εμπειρία μας στο Influencer Marketing γενικότερα, αλλά και στον τομέα του παιχνιδιού ειδικότερα, είμαστε βέβαιοι ότι η καμπάνια αυτή συνέβαλλε στην αποτελεσματική προβολή και προώθηση των Plus Plus στο κοινό».

Keywords
Τυχαία Θέματα