100 χιλιάδες νέους επιβάτες μετρά το app της Free Now

Το Free Now πετυχαίνει σημαντικά, όπως τα χαρακτηρίζει, αποτελέσματα στην ελληνική αγορά, δύο μόλις μήνες μετά το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από τις 3 Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησε η διαδικασία μετάβασης στη νέα εφαρμογή, 7.000 οδηγοί εντάχθηκαν στον στόλο της Free

Now.

Ο αριθμός αντιστοιχεί σε όλους τους οδηγούς που χρησιμοποιήσαν την εφαρμογή της Beat τους τελευταίους τέσσερις μήνες λειτουργίας της στην Ελλάδα. Παράλληλα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της καμπάνιας «Tο Beat αλλάζει και είναι για καλό», οι επιβάτες κατέβασαν την καινούργια εφαρμογή μετακινήσεων της Free Now, ενώ πάνω από το 95% των αιτημάτων για ταξί ολοκληρώθηκαν.

Το ποσοστό που σημειώνεται είναι το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης για την εταιρεία τα τελευταία 11 χρόνια. Την ίδια στιγμή, η Free Now έχει αποκτήσει περισσότερους από 100.000 νέους χρήστες οι οποίοι έχουν δημιουργήσει λογαριασμό απευθείας στη νέα εφαρμογή. Ως αποτέλεσμα, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 1.000.000 διαδρομές, μέσω της εφαρμογής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις τελευταίες εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα