Βασιλιάδες-Νέα σειρά

10:41 25/7/2011 - Πηγή: TVNea
Kόντρες μεταξύ των οικογενειών, δολοπλοκίες, ανομολόγητοι έρωτες αλλά και πολλά ειδύλλια μας επιφυλάσσει η καινούργια σειρά του MEGA που θα προβληθεί τη νέα σεζόν, όταν ολοκληρωθεί η «Ζωή της άλλης». Ήδη τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει - και μάλιστα είναι έτοιμα τα 60 πρώτα επεισόδια.

Μια
τετραμελής οικογένεια, μια εταιρεία, ένας μωροφιλόδοξος διευθυντής και μια απρόσμενη απόφαση μιας πλούσιας κυρίας θα φέρουν ανατροπές, καβγάδες, αλλά κυρίως πολύ γέλιο στη νέα σειρά που βασίζεται στο αργεντίνικο σίριαλ «Ρολντάν», αλλά στην Ελλάδα θα λέγεται «Βασιλιάδες», από το όνομα της βασικής οικογένειας «Βασιλιάς», γύρω από την οποία εξελίσσεται η υπόθεση.

Όλα αρχίζουν με τον βιοπαλαιστή Μάρκο Βασιλιά (Κώστας Κόκλας) που έχει μείνει χήρος. Ζει με την κουνιάδα του, Γιούλη (Βασιλική Ανδρίτσου), την αδελφή του Λίζα - πρώην Λάμπης  (Μίνα Ορφανού) και τα τέσσερα παιδιά του. Μαζί με την οικογένεια του Μάρκου ζούνε και η κολλητή φίλη της Μαρίνας, η Σόφη (Ευγενία Τσαούση), μαζί με τον αδελφό της και δεσμό της Μαρίνας, Μηνά (Νίκο Αναδιώτη) επειδή έμειναν ορφανά από μικρά κι έγιναν μέλη της οικογένειας Βασιλιά.

Όλα αρχίζουν όταν ένα βράδυ που ψαρεύει με έναν φίλο του σώζει μια μεγαλοκυρία που προσπαθεί να αυτοκτονήσει γιατί έχει μάθει ότι είναι άρρωστη. Αυτή η κυρία είναι η Ευγενία Παλαιολόγου (Μάρθα Καραγιάννη). Στην αρχή, στον Μάρκο δεν αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα. Διαπιστώνει όμως ότι είναι φιλότιμος και καλός άνθρωπος, αφού την παίρνει στο σπίτι του και την κρατά εκεί το βράδυ με την οικογένειά του. Αυτή τον εκτιμά και του αναθέτει την προεδρία της εταιρείας της. Ο Μάρκος, όπως είναι αναμενόμενο, δεν έχει τα τυπικά προσόντα γι’ αυτή τη θέση γι’ αυτό και τού βάζει από δίπλα μια έμπιστή της, τη Χριστίνα (Ζέτα Δούκα), η οποία λειτουργεί σαν σύμβουλος του Μάρκου. Έπειτα από αυτό, αφού έχει τακτοποιήσει τα επαγγελματικά της, η κ. Παλαιολόγου φεύγει για θεραπεία στην Αμερική.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>
Keywords
Τυχαία Θέματα