Μελαγχολικός ο νέος Spiderman! Δείτε το εντυπωσιακό Trailer

17:55 24/7/2011 - Πηγή: TVNea
Δημοσιεύτηκε το πρώτο μεγάλο Trailer για την κινηματογραφική ταινία «The Amazing Spider-Man».  Το 2012 αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό για τους φίλους των κομικς. Μετά το «The Dark Knight Rises» του Christopher Nolan, το «The Avengers» του Joss Whedon έρχεται και το «The Amazing
Spider-Man» του Marc Webb.
Η εταιρία Columbia Pictures μπορεί να αποχωρίστηκε σιωπηλά στις αρχές του 2010 από το τρομερό δίδυμο Sam Raimi και Tobey Maguire, αλλά οι πρώτες εικόνες δείχνουν πως η ιστορία του Spider-Man όχι μόνο μπορεί να αλλάξει σκηνοθετικά, αλλά κυρίως από πλευράς ύφους.
Οι πρώτες εικόνες παρουσιάζουν μία πιο μελαγχολική και ίσως πιο σοβαρή αντίληψη του χαρακτήρα. Έτσι, στην πρώτη ταινία στο προσκήνιο μπαίνουν τα οικογενειακά, παιδικά και κοινωνικά προβλήματα του Peter Parker. Ο θεατής απολαμβάνει όχι μόνο το δράμα της παιδικής ηλικίας του, αλλά κυρίως την εξέλιξη του. Ιδιαίτερα μεγάλη αίσθηση προκαλεί η αισθητική της σκηνοθεσίας. Η κάμερα όχι μόνο αρνείται τα μακρινά πλάνα, αλλά τοποθετεί τον θεατή στην θέση του Spider-Man, γεγονός που θα χαρίσει απίστευτες εμπειρίες 3D.
Η ταινία τώρα, πατά στο μεγαλύτερο μέρος πάνω στις αληθινές ιστορίες του Spider-Man σε γραφή του Brian Michael Bendys που κυκλοφόρησε το 1962. Το 2000 επανακυκλοφόρησε σε μία πιο σύγχρονη εκδοχή από τον Stan Lee.
Για τους φίλους που αγάπησαν και τις τρεις ταινίες του Spider-Man, η είδηση είναι μία: ένα νέο καστ, νέες δυνατότητες του Spider-Man και νέο περιβάλλον σηματοδοτούν μία νέα αρχή και όχι το τέταρτο επεισόδιο του Spider-Man.
Πολλά είπαμε, ας δούμε το Trailer. Καταπληκτικά τα πλάνα, έτσι?
Keywords
Τυχαία Θέματα