Το όνειρο της Beyonce

11:26 23/7/2011 - Πηγή: TVNea
Η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce ανέφερε πως θεωρεί τον ρόλο της στο remake της ταινίας “A Star Is Born”, του Clint Eastwood, μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της ζωής της.
Σε δηλώσεις της, η Beyonce υπογράμμισε πως νιώθει πολύ τυχερή που κατάφερε να πάρει τον ρόλο της Esther Blodgett, ρόλο που στο
παρελθόν έχουν ενσαρκώσει οι Barbra Streisand και η Judy Garland.
Ο Clint Eastwood πρόκειται να σκηνοθετήσει το τέταρτο remake της κλασικής ταινίας, σχετικά με έναν διάσημο ηθοποιό ο οποίος βοηθάει μια ανερχόμενη ηθοποιό και τραγουδίστρια στην καριέρα της, ακόμη και όταν η δική του καριέρα παίρνει την κάτω βόλτα.
Η Beyonce τόνισε στις δηλώσεις της ότι συναντήθηκε με τον Clint Eastwood, αποκαλύπτοντας πως ήταν πολύ αγχωμένη για αυτή τη συνάντηση, διότι γνωρίζει πως είναι η ευκαιρία της ζωής της. Πρόσθεσε δε πως ανυπομονεί για τα γυρίσματα και είναι πολύ ευτυχισμένη, επειδή ξέρει πως είναι σε καλά χέρια. Τα γυρίσματα της ταινίας...
αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος της χρονιάς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Leonardo DiCaprio θεωρείται ένας από τους πιθανούς συμπρωταγωνιστές της Beyonce.

ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα