Ο Στάθης Παπούλιας μιλάει αποκλειστικά για όλους και για όλα στο tvnea!

19:31 22/7/2011 - Πηγή: TVNea
1)Πως είστε αυτήν την περίοδο;
Eίμαι τέλεια. Έκανα κάτι απόλυτα προσωπικό που με έχει συναρπάσει. Έφτιαξα το site myreview.gr κι είναι μοναδική εμπειρία. Πιο οργασμικό κι από σεξ. Eίναι μια ιδέα που είχα δυο χρόνια τώρα αλλά με την αποχώρηση μου από το «πολύ μπλα μπλα» βρήκα το χρόνο να την πραγματοποιήσω. Ένα site με κριτικές, απόψεις και σχόλια για τα πάντα, από φαγητό μέχρι πολιτική. Όλα γράφονται από τους χρήστες. Να γράφετε κι εσείς. 
2)Πως ήταν τα παιδικά σας χρόνια;

Ιδανικά.
Μεγάλωσα σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, την Ακρόπολη και την Πλάκα. Σχολείο,φίλοι,παιχνίδι στο δρόμο. Έρωτες και ανεμελιά. Μια οικογένεια μεσοαστική που ο πατέρας μου προσπαθούσε να μη μας λείπει τίποτα. Πέρασα πολύ ωραία. Το μόνο μου παράπονο είναι που ο πατέρας μ ου δεν υπέγραψε το δελτίο , καθότι ανήλικος τότε, για να παίξω στον Πανιώνιο.

3)Πως ασχοληθήκατε με τη δημοσιογραφία;

Από το δημοτικό έγραφα καλές εκθέσεις κι είχα πάρει πανελλαδικό βραβείο. Παράλληλα μου άρεσε η έρευνα για τα πάντα.Στο γυμνάσιο με ένα συμμαθητή,συνονόματο μάλιστα,φτιάχναμε ένα εφημεριδάκι , σχετικό με μουσική, που μ ας τύπωνε η μάνα του σε πολύγραφο σε μια κρατική υπηρεσία που δούλευε. Πηγαίνοντας στην Αγγλία για σπουδές έκανα την πρώτη μου επαγγελματική δουλειά στέλνοντας συνεντεύξεις στο περιοδικό Ποπ & Ροκ,χάρη στον Γιάννη Πετρίδη που μου έδωσε την ευκαιρία. Γυρίζοντας βρέθηκα στο περιοδικό «Μουσική» ,όπου έκανα επιμέλεια ύλης και αποφάσισα πως αυτή θα είναι η δουλειά μου

4)Αν δίνατε μια συμβουλή σε ένα νέο παιδί που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο,τι θα του λέγατε;

Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές αλλά αφού μου βάζετε το μαχαίρι στο λαιμό θα απαντήσω οικειοθελώς. Θα του έλεγα ότι αν δεν το αγαπάει πραγματικά να μην το κάνει. Οι καιροί είναι χαλεποί και οι πίκρες περισσότερες. Θέλει πια πολύ γερό στομάχι και αυταπάρνηση αλλά η ικανοποίηση είναι κάτι που δεν περιγράφεται.

5)Γιατί φύγατε από το  Πολύ μπλα μπλα;

Δεν έφυγα, έληξε η σύμβαση μου κι ενημερώθηκα από την διευθύντρια του ψυχαγωγικού τομέα του καναλιού, την κυρία Ράνια Ματαφιά, ότι το κανάλι δεν επιθυμεί να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Την ευχαρίστησα κι αποχώρησα.
6)Ποιες είναι οι τωρινές σχέσεις με τους συντελεστές της εκπομπής;

Νομίζω πως την ερώτηση θα έπρεπε να την κάνετε σε αυτούς. Πριν από λίγο μίλαγα με την Αλεξάνδρα. Έχω μιλήσει και με άλλα άτομα. Επίσης έχω πιο στενή επαφή με συναδέλφους εκτός πάνελ. Άλλωστε μια τέτοια μη οικιοθελής αποχώρηση κάνει πολύ καλό. Σε βοηθά να ξεχωρίσεις τους αμνούς από τα ερίφια. Αν και μεταξύ μας αμνοί δεν υπάρχουν. Ίσως ούτε ερίφια. Οπότε οι λύκοι τρώγονται μεταξύ τους.
7)Η Αλεξάνδρα Τσόλκα στην εκπομπή έκλαψε, για την αποχώρηση σας, είχατε δημιουργήσει όντως μια έντονη σχέση;

Αν και δυστυχώς δεν το είδα αλλά μου το περιέγραψαν. Την ευχαριστώ για τη συγκίνηση. Πιθανώς να έκανα το ίδιο αν ήμουν στη θέση της. Τη γνωρίζω πολλά χρόνια αφού δουλέψαμε σε ίδια έντυ
Keywords
Τυχαία Θέματα