Την Κυριακή, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 μπαίνει στην τελική ευθεία!

16:18 1/11/2014 - Πηγή: TVNea

Πιλότοι στη θέση εκκίνησης, ομάδες σε ετοιμότητα, σβήνουν τα κόκκινα φώτα και φύγαμε για το 17ο Grand Prix. Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 μπαίνει στην τελική και πιο ανταγωνιστική μορφή του. Στους τρεις τελευταίους αγώνες που θα διεξαχθούν μέσα στον Νοέμβριο σε ΗΠΑ (02/11), Βραζιλία (09/11) και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (23/11), μένει να μοιραστούν 100 βαθμοί, καθώς ο τελευταίος αγώνας δίνει διπλούς βαθμούς.
Το GP των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα μεταδοθεί απευθείας
από τον Alpha στις 22:00. Περίπου μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση «F1 Countdown» στο στούντιο, όπου πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, μπορούμε να δούμε ενδιαφέροντα θέματα για τη F1 και το αυτοκίνητο.
Στην παρουσίαση της εκπομπής, θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης και στον σχολιασμό θα βρίσκονται οι: Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.
Στο www.alphatv.gr/f1 μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις διοργανώσεις, ανασκόπηση και πλήρεις πίνακες κατάταξης όλων των Grand Prix. Επίσης, πληροφορίες για τις ομάδες, τους πιλότους, τις πίστες καθώς και το ημερολόγιο των διοργανώσεων. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα