Ελεωνόρα Μελέτη: «Αν δεν έκανα το Hashtag, θα απείχα από την τηλεόραση»

15:32 1/11/2014 - Πηγή: TVNea
Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής #hashtag στο Εpsilon, η Ελεονώρα Μελέτη δίνει μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στο περιοδικό People. Μιλά για την ελευθερία, για τις εκπομπές του παρελθόντος, για το σεξ αλλά και για τους άντρες.
Στο πρώτο επεισόδιο του #hashtag, που θα παρακολουθήσουμε την Τρίτη, η Ελεονώρα ταξιδεύει μέχρι το Άμστερνταμ, για να ζήσει την «ελευθερία» που είναι απαγορευμένη στην Ελλάδα.
Ποιά είναι αυτή η ελευθερία; Ο γάμος ομοφυλόφιλων και όχι μόνο. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το συγκεκριμένο ταξίδι ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, γιατί έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα. Ο συγκεκριμένος γάμος, ήταν το αγαπημένο μου κομμάτι. Θεωρώ πως οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ μπροστά. Τους ενδιαφέρει ο πυρήνας μιας προσωπικότητας και όχι το φαίνεσθαι».
Η Ελεονώρα τονίζει ότι αν δεν έκανε το #hashtag, θα απείχε από την τηλεόραση. «Σε προσωπικό επίπεδο, δεν με αφορούσε καθόλου το κομμάτι του gossip. Η σχέση μας ήταν καθαρά τυπική. Θεωρώ πως το gossip πέρασε και δεν το άγγιξα. Στο πλατό της εκπομπής μου μόνο άκουγα, δεν εξέφρασα ποτέ την άποψή μου σε τέτοιου είδους θέματα. Η αλήθεια είναι πως ήξερα από την αρχή πως δεν θα μπορούσα να το στηρίξω για πολλά χρόνια. Ακόμα και την εποχή που παρουσίαζα τον Πρωινό Καφέ, υπήρχαν οι “κουτσομπόλες” για τη συγκεκριμένη στήλη. Δεν θέλω, όμως, να εστιάσω μόνο σε αυτό, γιατί όλα αυτά τα χρόνια πέρασα και καλές στιγμές. Όσο το έκανα, ήμουν ΟΚ, αλλά δεν μπορούσα άλλο. Είναι σαν ένα γλυκό που πέφτεις με τα μούτρα και κάποια στιγμή σταματάς», δηλώνει η ίδια.
Όσο για το one night stand, σχολιάζει: «Δεν ξεκινάω με την προοπτική να κάνω οne night stand ή σοβαρή σχέση. Πάντα υπήρχε δεύτερη και τρίτη φορά. Προφανώς, κάτι κάνω καλά και δεν μένει μόνο στην πρώτη!».
Η πρώτη φορά που έκανε σεξ η Ελεονώρα, ήταν σε ηλικία 17 ετών, στην τελευταία τάξη του Λυκείου. Η ίδια εξομολογείται: «Με εκείνο το αγόρι ήμασταν καιρό μαζί και ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος. Με τις εμπειρίες που έχω σήμερα και με αυτά που είδαν τα μάτια μου μετά, μπορώ να σου πω ότι σαν εμπειρία ήταν ''πιο αδιάφορη πεθαίνεις''».
«Είμαι control freak», δηλώνει με ειλικρίνεια. «Ακόμα και μεθυσμένη, ξέρω πάρα πολύ καλά μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάω με τις φίλες μου σε ένα μπαρ, θα γκομενίσω και θα φύγω με γκόμενο. Στη ζωή μου έχω βγει, έχω μεθύσει, έχω φλερτάρει, έχω χορτάσει. Δεν έχω απωθημένα».
Τα τελευταία χρόνια δεν αναφέρεται καθόλου στα προσωπικά της. Αυτό όμως την καταπιέζει; «Καθόλου. Οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν αν είμαι με κάποιον. Δεν θα βγω, όμως, να το διατυμπανίσω. Ακόμα και τα μέτρα προστασίας που έχω πάρει (με εξώδικο απαγορεύει στα media να δημοσιεύουν φωτογραφίες της με άλλα άτομα) αφορούν ανθρώπους που έχουν θέμα με τη δημοσιότητα. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε συντρόφους, αλλά και σε άτομα από το φιλικό μου περιβάλλον. Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αναγνωρίσιμο σύντροφο. Καταξιωμένο στο χώρο του ναι, celebrity όχι», απαντά η ίδια.
Τονίζει, όμως, πως ακόμα και σχέση να έχει, δεν θα μπει στη διαδικασία να κρυφτεί και να μην κυκλοφορήσει δημόσια. «Αν θέλω να είμαι χέρι χέρι, να αγκαλιαστώ και να φιληθώ με το σύντροφό μου, θα το κάνω. Επειδή υπάρχει σχετικό εξώδικο που έχει σταλεί στα ΜΜΕ, οι φωτογράφοι το σέβονται και δεν δίνουν φωτογραφίες προς δημοσίευση». Στο παρελθόν, μια τέτοια φωτογραφία αλλά κι ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στο ραδιόφωνο του Real FM την είχαν ενοχλήσει. «Αισθάνθηκα μεγάλη ντροπή για τον ίδιο. Είχε αποκαλέσει τον τότε σύντροφό μου “τσαντάκι και αξεσουάρ”. Για μένα πες ό,τι θες, όχι όμως για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας από σπόντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα