Τα πάντα για Τα Καρντάσιανς (κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 23:15)

20:30 18/10/2013 - Πηγή: TVNea

Τα Καρντάσιανς ή αλλιώς ο ΓρηγόρηςΑρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα, τη νέα σεζόνσυγκατοικούν και μας υποδέχονται στο νέο τους σπίτι, στον ΑΝΤ1, κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 23:15.
Μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένοσκηνικό που παραπέμπει σε αληθινό σπίτι, οι τρεις συγκάτοικοι σχολιάζουν τα πάνταμε πολύ κέφι, αυτοσαρκάζονται και μεταδίδουν τη θετική ενέργεια… όλου τουκόσμου!
Ανατρεπτικοί
και αυθόρμητοι,προβληματισμένοι κάποιες φορές, αλλά περισσότερο αισιόδοξοι, σε κάθε εκπομπή θαχαρίζουν κορυφαίες ατάκες, πολύ χιούμορ, σπαρταριστό γέλιο. Αυτή η παρέα, δίνειέμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις, όπως και στην ‘καλή’ πλευρά της ζωής.
Παρέα με τους συγκάτοικους θαβρίσκονται κάθε φορά και διαφορετικοί διάσημοι «φιλοξενούμενοι», που θααποκαλύπτουν άγνωστες, αλλά απολαυστικές πτυχές της προσωπικότητάς τους.Επίσης, μέσα από ειδικές αγγελίες της εκπομπής, τα Καρντάσιανς θα επισκέπτονταικαι καλεσμένοι οι οποίοι διακρίνονται για κάποιες… πολύ ξεχωριστέςδεξιότητες!
Τα Καρντάσιανς έρχονται με τρελά κέφια γιανα μείνουν στο ίδιο σπίτι… και στις καρδιές μας! ΣυντελεστέςΣκηνοθεσία: Κώστας ΒορίδηςExecutiveProducer:Άννα ΑρβανίτηΔιευθυντήςΠαραγωγής: Δημήτρης ΚοντογιάννηςΑρχισυνταξία: Νάνσυ Αντωνίου
Keywords
Τυχαία Θέματα