Ποια μεγάλα ονόματα φιλοξενεί το ΌΛΑ' την πρώτη εβδομάδα?

19:30 18/10/2013 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα το 'ΟΛΑ' τρέλα'!Φέτος η εκπομπή θα πραγματοποιεί δύο εγγραφές, κάθε Δευτέρα και Τρίτη κι έτσι οι καλεσμένοι θα μοιράζονται. Ποιοι θα είναι όμως οι καλεσμένοι των πρώτων εκπομπών;
Tη Δευτέρα θα δούμε συνέντευξη της Δούκισσας Νομικού που, εκτός από τον ρόλο της ως «κορίτσι του Θέμου» για ακόμα μια σεζόν, θα βρεθεί και σε αυτόν της καλεσμένης, μιλώντας για τον ρόλο της ως παρουσιάστρια του Dancing With The Stars
4, αλλά και για τις εντυπώσεις της από το πρώτο live του χορευτικού show. Θα ακολουθήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός θα μιλήσει για την παράστασή του, «Φον Δημητράκης», τη ζωή του, την επικαιρότητα και πολλά άλλα.
Επόμενη βασική καλεσμένη της πρώτης εβδομάδας θα είναι η Φαίη Σκορδά, στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη μεταγραφή της από το Mega στο ΑΝΤ1. Παρ’ όλα αυτά, ενώ ήταν κανονισμένο η 33χρονη παρουσιάστρια να παρουσιαστεί στην εκπομπή της Δευτέρας, αυτό το σενάριο μάλλον απομακρύνεται, λόγω αφωνίας που πρέπει να κάνει, αφού αντιμετωπίζει ένα κρυολόγημα και ο λαιμός της είναι αυτές τις μέρες «κλειστός». Όπως όλα δείχνουν όμως, η Φαίη Σκορδά θα είναι στην εκπομπή της Τρίτης, εκτός κι αν η κατάστασή της δεν παρουσιάσει βελτίωση, οπότε και η εμφάνισή της στην εκπομπή θα μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα.
Τέλος, σειρά έχει η Γωγώ Μαστροκώστα -που κάποτε ήταν ένα από τα κορίτσια των εκπομπών του Θέμου Αναστασιάδη-, αλλά και ο Ανδρέας Γεωργίου, ο γνωστός πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο».
Η πρεμιέρα του «ΟΛΑ Τρέλα» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα.(Yupiii)
Keywords
Τυχαία Θέματα