"Somebody loves somebody": ακούστε το νέο τραγούδι της Celine Dion!

18:15 18/10/2013 - Πηγή: TVNea
Η μεγάλη ντίβα επιστρέφει με ολοκαίνουριο single!Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο “Loved me back to life” η διάσημη Καναδέζα ντίβα μας παρουσιάζει το δεύτερο επίσημο single της. Μετά από το ομότιτλο με το album single, έρχεται το up-tempo τραγούδι “Somebody loves somebody” που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους fans της σε όλον τον κόσμο! To τραγούδι έγινε διαθέσιμο μέσα από το PerezHilton.com και φέρει την υπογραφή των δημιουργών: Johan Fransson, Tim
Larsson, Tobias Lundgren και Audra Mae.
Εκτός των άλλων, το album το οποίο αναμένεται στις 5 Νοεμβρίου, θα περιλαμβάνει επίσης ενδιαφέρουσες συνεργασίες με τους Ne-Yo και Stevie Wonder ενώ στην παραγωγή του θα δούμε αρκετά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως: Dianne Warren, Sia Furler, Babyface, Daniel Merriweather, Eg White, Dana Parish και τον ελληνικής καταγωγής Emanuel Kiriakou. To album θα κυκλοφορήσει σε Standard αλλά και σε Deluxe Edition για την οποία η Dion διασκεύασε δύο παλιότερες επιτυχίες: το “Lullabye (Goodnight, My Angel)” του Billy Joel και το “How Do You Keep the Music Playing” των Patti Austin και James Ingram.
Αυτό θα είναι το 11ο αγγλόφωνο album από την Celine Dion μετά το “Taking Chances” του 2007 που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΕΔΩ:
Keywords
Τυχαία Θέματα