Στοιχήματα Eurovision: ανεβαίνουν Αζερμπαϊτζάν-Γεωργία-Φινλανδία | πτώση για Κύπρο-Σουηδία!

17:47 11/5/2013 - Πηγή: TVNea
Μία εβδομάδα πριν τη διεξαγωγή του Μεγάλου Τελικού του 58ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision και τα... σκαμπανεβάσματα στα γραφεία στοιχημάτων ανά την Ευρώπη δίνουν και παίρνουν!

Η λίστα των φαβορί και των outsiders δείχνει να έχει πια ξεκαθαρίσει (όσο μπορεί να συμβεί αυτό στη Eurovision!) και οι Ευρωπαίοι (και όχι μόνο αυτοί) ποντάρουν στο τραγούδι που πιστεύουν πως θα διακριθεί και θα είναι αυτό που θα ακούσουμε δύο φορές το βράδυ του Σαββάτου.

Την πρωτιά κρατά εδώ και πολύ καιρό χωρίς να λέει να την αφήσει η Δανία, με τη νεαρή Emmelie De Forest να τραγουδά "Only Teardrops" και δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβλέπουν... περίπατο της Δανίας στον φετινό διαγωνισμό.

Ακολουθεί σταθερά δεύτερη η Ουκρανή Zlata Ognevich με τη δυναμική μπαλάντα "Gravity", ενώ ακόμη μία σκανδιναβική χώρα, η Νορβηγία, ακολουθεί στην τρίτη θέση με το "I feed you my love" της Margaret Berger. Την πεντάδα ολοκληρώνουν η Ρωσία και το τραγούδι "What if" της Dina Garipova και το άκρως επικίνδυνο "L' essentiale" του Ιταλού τραγουδιστή Marco Mengoni.

Υψηλά τις τελευταίες ημέρες στα στοιχήματα ανέβηκαν το Αζερμπαϊτζάν (6η θέση) και η Γεωργία (7η θέση), ενώ τη δεκάδα κλείνουν η Γερμανία, η Ολλανδία και η πεσμένη Σουηδία.

Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή την ώρα στη 13η θέση, κάτω από το Σαν Μαρίνο (11η θέση) και τη Φινλανδία (12η θέση) η οποία ανέβηκε ξαφνικά από τη 16-17η θέση. Μεγάλη η πτώση για την Κύπρο, η οποία στο σύνολο των 39 χωρών βρίσκεται στην 34η θέση των στοιχημάτων!

Τις πέντε χειρότερες θέσεις στον φετινό διαγωνισμό καταλαμβάνουν (από τη θέση 35 έως την τελευταία) η Βουλγαρία, τα Σκόπια, η Λιθουανία, η Αλβανία και η Λετονία.
Keywords
Τυχαία Θέματα