Σεφερλής: «Δεν μπορώ να πω ότι δέχτηκα πόλεμο αλλά είναι παράδοξο να μην είμαι στην τηλεόραση»

17:04 21/6/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους ανθρώπους που λένε ανοιχτά την γνώμη τους.Ο ηθοποιός μίλησε για το «Just the two of us» και το γεγονός ότι κάποιοι έκαναν λόγο για πρόχειρη δουλειά, αλλά και για την απουσία του από την τηλεόραση.
«Δε συμφωνώ. Κακώς έγιναν. Λείπουν οι δημιουργικές εκπομπές, τα σίριαλ, τα ψυχαγωγικά σόου. Οπότε είμαι υπέρ της άποψης να γίνονται τηλεοπτικές εκπομπές, ακόμα και αν υπάρχουν λάθη. Δεν ήταν πρόχειρη η παραγωγή. Ήμουν εκεί. Έβλεπα πόσος κόσμος δούλευε. Είναι λογικό, ειδικά στα πρώτα live,
να γίνουν λάθη χωρίς να ευθύνεται η παραγωγή. Όσον αφορά την επιτροπή, τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν ήταν κατάλληλα. Ο Γιώργος Θεοφάνους είναι γνωστός για τη συμμετοχή του σε επιτροπές σόου που έχουν να κάνουν με τη μουσική. Η Ρούλα Κορομηλά είναι η ελληνική τηλεόραση. Την εκπροσωπεί επάξια! Οι δύο συμμετοχές, πρώτα του Δημήτρη Αρβανίτη, ενός σκηνοθέτη που έχει να κάνει με το θέαμα και με το σόου, και έπειτα η αντικατάσταση του από τον Κρατερό Κατσούλη, έναν ηθοποιό που κάνει τηλεόραση κι έχει πάρει μέρος σε παραπλήσιο σόου, ήταν εξαιρετικές. Δεν ήταν ένα φεστιβάλ τραγουδιού που έπρεπε τα μέλη της επιτροπής να είναι ειδήμονες και ειδικοί πάνω στο τραγούδι για να μας κρίνουν. Ήταν ένα ψυχαγωγικό σόου για να περάσει ο κόσμος καλά», δήλωσε στο super tv και συνέχισε: «Δεν μπορώ να πω ότι δέχτηκα πόλεμο, αλλά σίγουρα είναι παράδοξο να μην είμαι στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια. Οι επαναλήψεις εκπομπών μου αλλά και οι θεατρικές παραστάσεις που παίζονται κάνουν πολύ μεγάλα νούμερα. Είναι μια απορία που είχαν όλοι. Με ρωτούσαν και προσπαθούσα να εξηγήσω το ανεξήγητο»
Keywords
Τυχαία Θέματα