Φουλ ερωτευμένη η Μυριέλλα Κουρεντή!

16:18 21/6/2014 - Πηγή: TVNea
Η νικήτρια του φετινού ΄΄Just the two of us΄΄ Μυριέλλα Κουρεντή παραχώρησε μια συνέντευξη στο ΄΄Εγώ weekly΄΄ όπου μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν, για τον χαρακτήρα της αλλά και για τα προσωπικά της δηλώνοντας φουλ ερωτευμένη με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο.
«Πάντα ήμουν εξερευνήτρια. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούρια πράγματα και να αναθεωρώ τις αξίες μου. Είμαι πολύ ανοιχτή στις αλλαγές. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος, αλλά ότι θα προχωρώ βήμα-βήμα μπροστά σε όλη μου τη ζωή», επισημαίνει και
εξομολογείται τα συναισθήματά της σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν. «Με σόκαρε. Κάθε γυναίκα που δέχεται σεξουαλική παρενόχληση θεωρεί ότι ευθύνεται εκείνη. Προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι. Το ξεπέρασα σχετικά γρήγορα, αλλά επειδή δεν είχα μιλήσει σε κανέναν, αισθανόμουν ενοχές. Όταν το συζήτησα έπειτα από καιρό, μου εξήγησαν ότι δεν έπρεπε να το αντιμετωπίζω ενοχικά».
Ρωτώντας την για το κομμάτι των προσωπικών της η γλυκιά ηθοποιός χαμογελώντας παραδέχτηκε ότι είναι πολύ καλά αυτή την περίοδο και συγκεκριμένα είπε: «Αγαπώ τα πάντα στον Κωνσταντίνο. Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Δεν ασχολείται με το χώρο. Σπουδάζει εφαρμοσμένα μαθηματικά» Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός παιδιού, η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε ότι κάποια στιγμή θέλει σίγουρα να γίνει μητέρα γιατί αυτή είναι και η μεγαλύτερη ολοκλήρωση για τον άνθρωπο, όμως θέλει να γίνει σωστά και σ’ αυτή την φάση της ζωής της δεν αισθάνεται έτοιμη για να κάνει αυτό τα μεγάλο βήμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα