Η ''Βίβιαν'' απο το ''Κάτω Παρτάλι'' που όλοι αγαπήσαμε !

15:46 21/6/2014 - Πηγή: TVNea
Η γνωστή σε όλους πλεον ''βίβιαν'' , κατα κόσμον Νάντια Κοντογεώργη
είναι αναμφισβήτητα το πρόσωπο της φετινής χρονιάς!
Το ''Κάτω παρτάλι'' είναι η πρώτη μεγάλη τηλεοπτική της επιτυχία!Οι ατάκες που της δόθηκαν θανατηφόρες ενώ ο τρόπος που ενσάρκωσε την ''βίβιαν'' απολαυστικός , σίγουρα ο ρόλος της θα μείνει στην ιστορία και θα ανταγωνίζεται εξίσου πετυχημένους τηλεοπτικούς χαρακτήρες όπως η Σωσώ & η Κορίνα απο τα εγκλήματα, η Σάσα απο την ντόλτσε βίτα, την Ντάλια του παρα πέντε , την αγαπημένη Ντένη των Δύο Ξένων και φυσικά την Αννέτα του ''είσαι το ταίρι μου''.
Ποια είναι όμως η
Νάντια Κοντογεώργη που είδε τις μετοχές της να εκτινάσσονται στο κόκκινο ?
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Σεπτεμβρίου το 1983. Είναι τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει τελειώσει τη Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου ενώ παράλληλα έχει κάνει σπουδές στο κλασικό τραγούδι και το χορό.
Έχει κάνει μεταπτυχιακά σεμινάρια στην Δραματική του Harvard (Χαρβαρντ).
Η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ηταν με την θεατρική παράσταση "Ο Βιολιστής στην στέγη".
Άλλες θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχε είναι:
Πράματα και Θάματα , Μερικοί το προτιμούν καυτό-Sugar , Θα σε πάρω να φύγουμε , Chicago , Δυο τρελοί τρελοί παραγωγοί, Δωδέκατη Νύχτα, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης, Η όπερα της πεντάρας, Αν αργήσω κοιμήσου,
Rent , ''Σκηνοβάτες '' & ''Νεφέλες΄΄ στο Εθνικό Θέατρο

Έχει συμμετάσχει για 3 τηλεοπτικές χρονιές στην τηλεοπτική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Έρωτας" παίζοντας τον ρολό της Αντιγόνης καθώς και στο "Δανεικό Πατέρα" σε μικρότερη ηλικία.
Το φετινό καλοκαίρι θα την βρει στην περιοδεία της Λυσιστράτης, όπου θα συμμετέχει μαζί με τους Μαρία Καβογιάννη, Καίτη Κωσταντίνου, Αντώνη Λουδάρο,Θανάση τσαλταμπάση.

Τον χειμώνα που έρχεται εκτός από την δεύτερη σεζόν του κάτω παρταλίου θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας» σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου.
Δικαίως νομίζω η επιλογή της για τον ρόλο της ''Μαρίας'' που έμεινε στην ιστορία από την Τζούλι Άντριους στον κινηματογράφο, αλλά και από την αλησμόνητη αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη στο ελληνικό θέατρο.

Όπως καταλαβαίνετε η Νάντια ήρθε για να μείνει και να γράψει την δική της ιστορία στο θέατρο και την τηλεόραση !

Πηγή Βιογραφικού : facebook.com/www.NantiaKontogewrgi.gr
Επιμέλεια Κειμένου: Δημήτρης Σελλάς
Keywords
Τυχαία Θέματα