Σάλος στις ΗΠΑ με το νέο video clip της Rihanna!

11:01 3/6/2011 - Πηγή: TVNea
Χθες είδαμε για πρώτη φορά το νέο video της Rihanna για το τραγούδι της "Man Down". Στο video η RiRi υποδύεται ένα νεαρό κορίτσι, ξέγνοιαστο και χαμογελαστό, που αφού πέφτει θύμα βιασμού σε ένα party από έναν τύπο που γνωρίζει εκεί, τον αναζητά και τον δολοφονεί.
Οι fans το λάτρεψαν. Οι γονείς τους όχι. Το Parents Television Council απαίτησε να απαγορευτεί η προβολή του video από όλους τους αμερικανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Σύμμαχοί του η ρυθμιστική αρχή Industry Ears αλλά και η καμπάνια εναντίων της κοινωνικής βίας (ειδικά με αποδέκτες ανήλικους) Enough Is Enough. Οι ενστάσεις πολλές και άμεσες. "Το 'Man Down' είναι απαράδεκτο, φτιαγμένο να προκαλέσει σοκ και μόνο, μιλάει για το πώς να σκοτώσεις έναν
άλλο άνθρωπο" είπαν οι παραπάνω σύλλογοι. Ο Paul Porter συνιδρυτής και εκπρόσωπος του Industry Ears υποστήριξε πως "στα 30 χρόνια που παρακολουθώ τα Μέσα δεν έχω δει ποτέ ξανά μια τόση ψυχρή και υπολογισμένη στην τελευταία λεπτομέρεια εκτέλεση σε ζώνη primetime. Αν ο Chris Brown πυροβολούσε μια γυναίκα στο νέο του video τα κανάλια θα αρνούνταν να το παίξουν. Κατ΄ επέκταση δεν είναι σωστό να επιτρέπεται κάτι τέτοιο στην Rihanna είτε επειδή είναι γυναίκα είτε επειδή δεν έχει ιστορικό βίας όπως ο Brown. Το ραδιοτηλεοπτικό όφειλε να ξέρει καλύτερα. Το video δεν θα έπρεπε να προβάλλεται".
(Mad tv)
Keywords
Τυχαία Θέματα