Ο Ζορό τώρα και πρωταγωνιστής....

11:01 3/6/2011 - Πηγή: TVNea
Τον Πόντιο πολιτικό θα ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι»!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star,ο περιφερειάρχης Μακεδονίας αποφάσισε να κάνει ακόμα μία φορά την έκπληξη σε όλο το πανελλήνιο και δέχτηκε να πάρει μέρος στη νέα ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη.
Η ταινία θα λέγεται «Οι Πόντιοι next generation», εμπνευσμένη από
την γνωστή ταινία της δεκαετίας '80 και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εντός των επόμενων ημερών σε Μεγάλο Πεύκο, Μέγαρα και Θεσσαλονίκη.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε την συμμετοχή του και διευκρίνισε πως θα ενσαρκώσει έναν πολιτικό, ο οποίος προσπαθεί να «ψήσει» έναν σκηνοθέτη να γυρίσει σε ταινία ένα βιβλίο για τους Πόντιους. Στον ρόλο του σκηνοθέτη θα δούμε τον Χάρι Κλυνν!
«Ανταποκρίθηκα αμέσως γιατί η ταινία εκφράζει τον ποντιακό ελληνισμό. Δείχνει την αγάπη για τον άνθρωπο, τον Έλληνα και τον πρόσφυγα, είτε του '22 -όπως οι γονείς μου που έφυγαν από τον Πόντο και κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους- είτε τον νεοπρόσφυγα», είπε ο περιφερειάρχης.Να και μια δουλειά που του ταιριάζει...




Keywords
Τυχαία Θέματα