Ποιοι κάνουν ποδαρικό στο… σπίτι της Ελένης;

13:00 30/9/2013 - Πηγή: TVNea
Μπορεί το δελτίο Τύπου του ALPHA για την Ελένη Μενεγάκη να ήταν πολύ… διθυραμβικό, αλλά όπως φαίνεται η παρουσιάστρια επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με άλλο προφίλ και άλλη διάθεση.

Η αλλαγή αυτή είναι εμφανής ακόμα και από το σκηνικό της εκπομπής που μετά από πολλά χρόνια… εξάρτησης από το ροζ χρώμα, η Ελένη φέτος φεύγει από το «ροζ συννεφάκι», αφού στο καινούργιο
της σκηνικό δεν υπάρχει καθόλου το συγκεκριμένο χρώμα. Εκτός όμως, από το «απεταξάμην το ροζ» που φαίνεται ότι αποφάσισε να πει η παρουσιάστρια κάνοντας ένα… χρώμα μπροστά, το καινούργιο της πλατό είναι ένα σπίτι, εμφανίζοντας τη διάθεση της Μενεγάκη να κάνει τις εκπομπές της πιο… οικογενειακές, με θέματα που αφορούν όλη την οικογένεια, αν και όπως είναι λογικό, εστιάζει περισσότερο στις τηλεθεάτριες.

Σήμερα λοιπόν στη μία το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη ανοίγει το καινούργιο της σπιτικό και εκτός από τους μόνιμους συνεργάτες της θα υποδεχτεί και τους καλεσμένους της που θα της κάνουν ποδαρικό. Στο σημείο αυτό δε να αναφέρω ότι η Μενεγάκη είναι λίγο… προληπτική σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που της κάνουν ποδαρικό, μη θέλοντας να δημοσιοποιούνται, αλλά κάθε χρόνο… έχουμε την ίδια ιστορία!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, ποδαρικό στην «Ελένη» θα κάνει ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA θα βρεθεί στο τηλεοπτικό σπίτι της Ελένης και θα πρέπει να αποδείξει ότι εκτός από το να κάνει ερωτήσεις, μπορεί να απαντά με ειλικρίνεια και θάρρος σε όλες τις ερωτήσεις που θα του κάνει η παρουσιάστρια.

Βέβαια η επιλογή του Σρόιτερ ως πρώτου καλεσμένου της σεζόν δεν ήταν τυχαία, αφού ο δημοσιογράφος σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας και ενώ αποφεύγει να μιλά για αυτό και γενικότερα για την προσωπική του ζωή, είναι σίγουρο ότι θα μιλήσει για το ευτυχές γεγονός στην πρεμιέρα της «Ελένης». Επίσης, καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής θα είναι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να ξεκινήσει η εκπομπή και… τραγουδιστικά.

πηγή: zappit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα