Δήλωση - βόμβα κορυφαίας Ελληνίδας παρουσιάστριας: "Το ήξερα ότι θα κοπεί η εκπομπή, αλλά δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν"

11:45 30/9/2013 - Πηγή: TVNea
Η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Μίλησε για πολλά και με ειλικρίνεια. Αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής. Όταν ρωτήθηκε για τις στιγμές που έζησε στο Star είπε:

Ποια ήταν η πιο έντονη επαγγελματική στιγμή που έζησε στο Star;

«Κάθε μέρα ήταν διαφορετική. Αυτό που μπορώ
να πω με σιγουριά είναι πως στην τελευταία εκπομπή του Super Star ζήτησα από την αρχισυντάκτρια να παίξει στο κλείσιμο της εκπομπής ένα συγκεκριμένο απόσπασμα από την ταινία Terminator με την ατάκα "Hasta la vista, baby" (Εις το επανιδείν) του Arnold Schwarzenegger. Αποχαιρέτησα τους τηλεθεατές λέγοντας πως κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε. Ήξερα πως αυτή η εκπομπή δεν επρόκειτο να συνεχιστεί. Τους ευχήθηκα καλό καλοκαίρι και αμέσως μετά έπαιξε το απόσπασμα της ταινίας.
Μια επίσης πολύ έντονη στιγμή που έζησα ήταν όταν κόπηκε η μεσημεριανή εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη και έφυγε όλη η δημοσιογραφική ομάδα, που ήταν τα παιδιά που δουλεύαμε μαζί. Το ήξερα, αλλά δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Ήταν πολύ κακή στιγμή για μένα».

Ο λόγος για την Χριστίνα Λαμπίρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα