ΦΡΑΗΝΤΕΪΖ - 14.Οκτωβρίου 2011

18:11 14/10/2011 - Πηγή: TVNea
Το αμερικανικό «Καφέ της Χαράς» και η συνέχεια των «Friends» πήρε πράσινο φως. Τριτώνει το «Boardwalk Empire» και ο Will Smith ξανά στις τηλεοπτικές επάλξεις. Αυτά σήμερα στο Φράηντεϊζ.
Καλή Ανάγνωση.

Μετά χαράς,
Mr. Sandman
άνε κλικ στο διαβάστε περισσοτερα για συνέχεια...  

Η δραματική σειρά «Boardwalk Empire» του καλωδιακού HBO παίρνει τρίτο κύκλο. Η σειρά που απέσπασε αρκετές
υποψηφιότητες στα βραβεία των Emmy’s έχει συναρπάσει τους αμερικανούς τηλεθεατές, αφού με 10,7 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλα τα μέσα μέτρησης (πρώτης προβολής, επαναλήψεων, Video-On-Demand) είναι μία από τις πιο εμπορικές του δικτύου HBO. Θέμα της πετυχημένης σειράς, είναι η Ποτοαπαγόρευση του 1920 και το παράνομο εμπόριο που ξέσπασε στην πόλη του Atlantic City. Ένα εμπόριο που φέρνει γρήγορα λεφτά, αρκετούς ανταγωνιστές και σκάνδαλα. Η σειρά πατά στο βιβλίο του Nelson Johnson.

Δεν πωλείται τελικά η βίντεο πλατφόρμα Hulu. Τα δίκτυα NBC, FOX και ABC, οι μητρικές των οποίων ελέγχουν το 90% της σελίδας, ήθελαν να μην συμπεριλάβουν στο ποσό πώλησης των δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων το περιεχόμενο που διαθέτουν τώρα αποκλειστικά. Οι αγοραστές, ανάμεσα τους το Google, η Dish και η Amazon δεν ήθελαν να πληρώσουν για μία σελίδα που δεν θα τους εξασφάλιζε τηλεοπτικές σειρές και τηλεοπτικά προγράμματα που διανέμονται εκεί μετά από την τηλεοπτική προβολή. Έτσι, ήρθε το ναυάγιο. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες λοιπόν, επιθυμούν να συνεχίσουν το εγχείρημα μόνοι τους.

Τελικά αυτό που σας έγραφα πριν λίγο καιρό θα παιχτεί στο NBC. Το δίκτυο αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «10 Years» και μάλιστα πρότεινε και περισσότερα χρήματα στους δύο παραγωγούς Courthney Cox και David Arquette, με αποτέλεσμα να αναθεωρήσουν και ως προς την εταιρία παραγωγής, η οποία πια ακούει στο όνομα NBC Studios. Η σειρά θα εξιστορεί την ζωή έξι φίλων (βλέπε: «Τα φιλαράκια») και θα επικεντρωθεί στις αλλαγές και στις μεταβολές των σχέσεων μιας παρέας, μέσα σε μια δεκαετία. Όλα ξεκινούν από την στιγμή που δύο κολλητοί φίλοι και ζευγάρι στην ζωή (βλέπε: Τσάντλερ και Μόνικα) αποφασίζουν να χωρίσουν μετά από δέκα χρόνια. Αναπολούν παλιές στιγμές με τους άλλους τέσσερις φίλους τους και αναβιώνουν περίεργες και αστείες καταστάσεις.

Ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith δεν είναι μόνο ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην αμερικανική showbiz, αλλά και ιδιαίτερα πετυχημένοι επαγγελματικά. Μετά την συνύπαρξη τους σε παραγωγικό επίπεδο για τον κινηματογράφο (με την εταιρία τους Overbrook Entertainment εισέπραξαν εκατομμύρια δολάρια για τα «The Karate Kid», «The Hutch»), τώρα χτυπούν και τηλεοπτικά. Στο ABC πούλησαν την ιδέα τους για μία κωμική σειρά που εξιστορεί τις κωμικές περιπέτειες μίας οικογένειας από μία συνοικία του Washington, όπου μένουν αρκετοί μετανάστες από το Πουέρτο Ρίκο. Πρωταγωνιστεί μία κοπέλα που θέλει την ανεξαρτησία της με κατάκτηση του «Αμερικανικού Ονείρου», αλλά ο συντηρητικός πατέρας της, μάλλον έχει άλλα σχέδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα