Ο ANT1 'κόβει' το επεισόδιο με τον ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ?

20:46 18/10/2013 - Πηγή: TVNea
Προβληματισμένοι, αλλά αποφασισμένοι να ακολουθήσουν την επιθυμία της οικογένειάς του όποια κι αν είναι αυτή.
Ο λόγος για τα στελέχη του ΑΝΤ1 που αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα το τηλεπαιχνίδι «Κράτα γερά» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και στο οποίο δύο celebrities αγωνίζονται ο ένας εναντίον του άλλου, έχοντας ο καθένας τους παρτενέρ και έναν ακόμα παίκτη. Το τηλεπαιχνίδι γυρίστηκε πριν από αρκετούς μήνες και οι celebrities που κοντραρίστηκαν μεταξύ τους είναι οι:

-Κώστας Καραφώτης εναντίον της Ιωάννας Πηλιχού
-Κώστας
Κρομμύδας εναντίον της Ελένης Καρποντίνη
-Ματθίλδη Μαγγίρα εναντίον του Ηλία Βρεττού
-Νίκος Αναδιώτης εναντίον της Βίκυς Κάβουρα
-Μαρία Κορινθίου εναντίον της Λάουρα Νάργες
-Χριστίνα Κολέτσα εναντίον του Μάνου Πίντζη
-Τρύφωνας Σαμαράς εναντίον της Πηγής Δεβετζή
-Μιχάλης Μαρκάτης εναντίον της Άρτεμις Αστεριάδη
-Πέτρος Ίμβριος εναντίον της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη
-Εύη Αδάμ εναντίον του Κώστα Φραγκολιά
-Ελευθερία Ελευθερίου εναντίον του Mark Angelo
καθώς και ο Τόμας Πρωτόπαπας εναντίον της Χριστίνας Παππά.

Ενώ λοιπόν έχουν αρχίσει και προβάλλονται τα τρέιλερ του τηλεπαιχνιδιού, από αυτό «απουσιάζει» ο Τόμας Πρωτόπαπας. Αυτό γιατί στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μην συμπεριλάβουν τον Τόμας στο promo σεβόμενοι το πένθος της οικογένειάς του, ενώ μάλιστα τα στελέχη του Αμαρουσίου σκοπεύουν να ζητήσουν από την οικογένεια του να αποφασίσει αν θέλουν να παίξει ή όχι το επεισόδιο με τον Τόμας.

Είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο για τις οικογένειες των εκλιπόντων να τους βλέπουν σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά από την άλλη όλα αυτά ήταν μέρος της εργασίας τους και μέσα από αυτά φαίνεται το έργο που άφησαν πίσω τους για να τους θυμάται ο κόσμος. Αν τελικά λοιπόν δούμε το επεισόδιο με τον Τόμας φαίνεται ότι θα είναι απόφαση των οικείων του καθώς από τον ΑΝΤ1 έχουν πάρει την απόφαση να ακολουθήσουν την επιθυμίας τους!

Τέλος, όπως ανέφερα, το «Κράτα γερά» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 22:15 και εκεί θα αποδειχτεί ποιοι από τους celebrities αντιμετωπίζουν καλύτερα και πιο ψύχραιμα τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις!
Newsit Γ.Μελάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα