Μοντέλο αποφάσισε να ασχοληθεί με το ...Bodybuilding!

09:06 13/10/2011 - Πηγή: TVNea
Ήταν όμορφη και με ένα ζηλευτό σώμα, το μοντέλο Jodie Marsh, όμως κάποια στιγμή αποφάσισε ότι η εικόνα της δεν την ικανοποιεί και την …άλλαξε! Δείτε τις εικόνες και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για το αν η αλλαγή αυτή είναι προς το καλύτερο ή όχι…
Σε μια συνέντευξή της η 32χρονη κοπέλα αποφάσισε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που την ώθησε να κάνει μια τέτοια δραστική αλλαγή και γιατί πιστεύει ότι όλοι ζηλεύουν την εικόνα που βλέπουν!

Εξηγεί λοιπόν ότι δούλεψε σκληρά και έχτισε το σώμα της τα τελευταία τρία χρόνια σαν οικοδόμος, με την βοήθεια ενός προπονητή. Τονίζει ότι δεν το έκανε για να αποκτήσει μεγαλύτερη φήμη, ή για να τραβήξει την προσοχή, «όταν ήμουν στο σχολείο ήθελα να γίνω κτηνίατρος ή δικηγόρος, δεν ήθελα να γίνει διάσημη» και συμπληρώνει, «τα παιδιά με κορόϊδευαν γιατί δεν είχα ωραία μύτη, ήμουν άσχημη».

Η νέα κατεύθυνση στην καριέρα της, της έχει δώσει τεράστια εμπιστοσύνη για τον εαυτό της, «ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι το σώμα μου, το αγαπώ τόσο πολύ», λέει ενθουσιασμένη!
«Εάν δεν ανήκετε στον κόσμο του bodybuilding είναι τρομακτικό, αλλά για μένα είναι φυσιολογικό», δηλώνει η 32χρονη ενώ αποκαλύπτει και τα μυστικά για ένα τέτοιο σώμα: «Είμαι σε μια δίαιτα υψηλής πρωτεΐνης, ενώ πριν από κάθε διαγωνισμό κόβω τους υδατάνθρακες  και πίνω ένα ποτήρι κρασί πριν από τον ύπνο για την αφυδάτωση που έχει πάθει το σώμα μου».

τέλος κλείενι την συνέντευξή της λέγοντας ότι αισθάνεται λίγο σαν ...superwoman! star.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα