Δ.Τ: Ό,τι ειπώθηκε σήμερα στην συνέντευξη τύπου για το Πρωινό ΑΝΤ1

18:26 12/10/2011 - Πηγή: TVNea
Σήμερα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πήραμε την πρώτη γεύση από το νέο «Πρωινό ΑΝΤ1». Ένα λαχταριστό brunch με λιχουδιές συνοδευμένο με δυνατό καφέ, πολλή κουβέντα και ευχάριστη διάθεση, μας… άνοιξε την όρεξη για τη νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 17 Οκτωβρίου, στις 7 το πρωί.
Οι παρουσιαστές και οι συντελεστές της εκπομπής συνομίλησαν με τους εκπροσώπους του
Tύπου, μοιράστηκαν χαλαρές στιγμές και αποκάλυψαν λεπτομέρειες και μυστικά που θα μας εκπλήξουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο μέσα από το «Πρωινό ΑΝΤ1».
Στο καλωσόρισμά του, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 TV, κ. Γιάννης Λάτσιος ευχαρίστησε τον Γιώργο Παπαδάκη για την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία με το σταθμό, καθώς και τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και τη Λίτσα Πατέρα που πλέον αποτελούν σταθερές αξίες για τον ΑΝΤ1. Δήλωσε ευτυχής που η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι ξανά στο κανάλι, ενώ καλωσόρισε τη Σίσσυ Χρηστίδου στην ομάδα του πρωινού.

Ο κύριος Λάτσιος, τόνισε: «η αναδιάρθρωση ...
της πρωινής ζώνης ήταν κάτι που συζητούσαμε καιρό. Με τη συμβολή του Γιώργου Παπαδάκη, αρχικά, και του Χρήστου Φερεντίνου έπειτα, πήρε σάρκα και οστά». Στη συνέχεια υπογράμμισε πως: «η νέα εκπομπή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, είναι μια εκπομπή με διακριτούς ρόλους. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό magazino, που ανοίγει καθημερινά την ατζέντα της ημέρας. Ξεκινώντας με την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ενημέρωση με την υπογραφή του Γιώργου Παπαδάκη, ενώ στην πορεία το περιεχόμενο, θα στρέφεται σε πιο χαλαρή και περισσότερο γυναικεία θεματολογία. Το διάστημα αυτό θα περιλαμβάνει δύο επιπλέον ενότητες: αυτή της αστρολογίας με τη Λίτσα Πατέρα και της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 TV, κ. Στρατής Λιαρέλης, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του, επισήμανε πως πρόκειται για μια εκπομπή χωρίς στεγανά στις ενότητες και στις στήλες, αλλά με σαφείς, διακριτούς ρόλους. Χαρακτηρίζοντας το νέο αυτό format, σαν «μια πρόκληση, ένα θαρραλέο βήμα που έχει ρίσκο, αλλά που ταυτόχρονα αξίζει τον κόπο», δήλωσε: «φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στο τηλεοπτικό κοινό μια χρήσιμη και ευχάριστη «καλημέρα» το πρωί κι ένα «γεια», στις 13.00 που θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Φυσικά, πάντα με σεβασμό στο κοινό. Το «Πρωινό ΑΝΤ1», θα καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και κοινά. Ενημέρωση, ψυχαγωγία, αλλά και πολλές φορές εκπλήξεις, αν η επικαιρότητα το ζητά, καθώς ο τηλεθεατής θα είναι ανά πάσα στιγμή γνώστης του τί συμβαίνει».

Ακολούθησε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος αναφερόμενος στο νέο «Πρωινό ΑΝΤ1», είπε: «ενώνουμε τις δυνάμεις μας διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν αλλάζουμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Το μόνο που αλλάζει, είναι πως γινόμαστε πιο «φρέσκοι», αυτή είναι και η μόνη αλλαγή. Στόχος μας και πάλι, είναι η σωστή ενημέρωση με καλή διάθεση και χαμόγελο. Θα λέμε τα πράγματα όπως είναι, όμως και με δόσεις χιούμορ, όταν η επικαιρότητα μας το επιτρέπει». Κ
Keywords
Τυχαία Θέματα