Μήπως φοβάται πως την έχουν όλοι..Γραμμέλη?

18:34 6/12/2012 - Πηγή: TVNea
Στο έρημο τοπίο της φετινής tv,με τα λιγοστά,& ως επί το πλείστον ανιαρά προγράμματα έχασαν και οι τηλεκριτικοί το-σχεδόν ανύπαρκτο-αντικείμενο δουλειάς τους.Οταν τελείωσαν οι σφαίρες στο όπλο της,η έγκριτη Αφροδίτη Γραμμέλη 'ξέθαψε' από το ντουλάπι την Παταγονία, προκειμένου να προσβάλλει σαν-άνθρωπο πρώτιστα- τον Γιάννη Αιβάζη.
Προφανώς,η κριτική αποτελεί 'κόκκινο πανί' για τους τηλεκριτικούς.Μέσα στη ζάλη της κούφιας ματαιοδοξίας που τους διακατέχει,ίσως θεωρούν εαυτούς αποκλειστικούς κλειδοκράτορες τoυ αντικειμένου.
Δικαίωμα της κάθε Γραμμέλη (γιατί
περί 'κάθε' πρόκειται) είναι να διατυπώνει την άποψή της.Απόλυτα σεβαστή η γνώμη περί βαρετού,κακοστημένου DWTS των τελειωμένων τηλεσταρ,ως ένα βαθμό βάσιμη.Το-μονίμως-επιλεκτικό θάψιμο ωστόσο,είναι έως και επικίνδυνο.Στα μάτια της Γραμμέλη,ο Αιβάζης 'έθαψε' την Παταγονία.Ενας παρουσιαστής που μιλούσε 7-10 λεπτά σε κάθε μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο,χαντάκωσε μια πολυδάπανη παραγωγή δεκάδων ατόμων & αρκετών εκατομμυρίων?
Ο διευθυντής προγράμματος,Πέτρος Μπούτος,που επέλεξε τον παρουσιαστή δεν έθαψε το Mega? Το συμβούλιο που ενέκρινε μια-υπερβολικά-δαπανηρή εκπομπή? Οσοι επέλεξαν τους παίχτες?Δεν έχει την αξιοπρέπεια η κάθε Γραμμέλη να σέβεται την πένα που κρατά? Ενας νεότατος ηθοποιός βύθισε ένα κανάλι,αλλά κανείς από εκείνους,που όλως τυχαίως, με τους οποίους δουλεύει στον ίδιο mediakό όμιλο??
Εύκολο είναι να αφιερώνεις σελίδες για τη λιποαναρρόφηση της Χρύσπας & τους 'τελειωμένους' του DWTS.Μάλλον η εν λόγω κυρία ξέρει καλά πόσο αναλώσιμη είναι η θέση & η ιδιότητα,από την οποιά 'κονομάει'.Γι'αυτό & η 'φαρμακερή' γλώσσα,η ειρωνεία & οι προσβολές.Πάντα σε αθερίνες...στα μεγάλα ψάρια της tv κάθεται σούζα η κάθε Πόπη & η κάθε Γραμμέλη.
Darwin. http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα