Με το ''Τηλεκοντρόλ" στο χέρι (13/10/11)

18:02 13/10/2011 - Πηγή: TVNea
Πέμπτη σήμερα  και είμαστε εδώ για το καθιερωμένο Τηλεκοντρόλ, αυτή την φορά μαζί μου.
Μαζί λοιπόν,από εδώ και πέρα, θα πιάνουμε το  ''Τηλεκοντρόλ" στο χέρι και θα κάνουμε το δικό μας ζάπινγκ στα κανάλια .
Tα σημερινά ZΑΠινγκ του Τηλεκοντρολ
ΖΑΠ  στο Μega... παρουσίαση προγράμματος
ΖΑΠ στον Alpha... πρεμιέρα  ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ
ΖΑΠ  στο Mega...
πρεμιέρα  Πρωινό μου.
ΖΑΠ στο  Alter και στην εκπομπή Υπάρχει Λύση
ΖΑΠ στον  Αlpha και  το Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

**To πρώτο ΖΑΠ μου ειναι στο Μega...
Καλέ είχε και την παρουσίαση προγράμματος του- λιτή και ταπεινή- με show που περιμέναμε να δούμε και μεταφέρθηκαν τελικά όπως και σειρές που περιμέναμε να ανακοινωθούν και εξαφανίστηκαν δια μαγείας. Αυτό που κυριαρχούσε βεβαίως βεβαίως είναι το Προσεχώς ή καλύτερα αυτό που έκλεψε την παράσταση. Δεν θα αναφερθώ καθόλου στα τρέιλερ καθώς εκεί έθαψε θησαυρούς , όποιος κατάλαβε… κατάλαβε….

** Το επόμενο  ΖΑΠ μου είναι στον Alpha με την πρεμιέρα του "ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ". Είδαμε τον πατέρα της Βίσση  μέχρι και τα χαπια της εμμηνόπαυσης! Ένα καραστημενο πράγμα βασισμένο ουσιαστικά σε
κάνε κλικ στο διαβάστε περισσοτερα για συνέχεια... 
 σενάριο με ψεύτικα κλάματα και ατάκες για να προκαλέσουν την εντύπωση του τηλεθεατή. Άλλωστε όπως είπε και η κ.Βίσση δεν έγινε η πρόταση από τον Alpha αλλά από αυτούς, μάλιστα στον Θέμη Γεωργαντα είπε πως μιλούσαν με άλλα 2 κανάλια για αν πάρει την υπερπαραγωγή.
 Υπάρχει άλλη Ελληνίδα star να υποστηρίξει ένα τέτοιο  REALITY; Η απάντηση είναι αυτονόητη.ΟΧΙ.Γιατί τώρα; Επίσης αυτονόητο το γιατί."Καταφτάνει η  εμμηνόπαυση στην καριέρα της".

**Συνεχίζω το ΖΑΠ μου στο Mega και στην πρεμιέρα του Πρωινό μου.
10 παρά κάτι και τσουπ το σήμα αρχής, ώπα λέω ξεκάνει…Βγαίνει το ζεύγος λέει λέει λέει τα ευχαριστώ πετάει και την πατάτα η Σκόρδα για την ασφάλεια που νιώθει στην εκπομπή με τον Λιαγκα δίπλα. Ποια ασφάλεια ρε κοπελιά, που ο καημένος ο Λιαγκας είχε μελανιές από τα σκουντήματα στο πόδι του.. Μιας και είπα Λιαγκα… καλέ ήταν πρεμιέρα και είπε τον καιρό ΕΚΤΑΚΤΑ (πέρσι στην πρεμιέρα δεν είπε ο άνθρωπος τον Καιρό, μας το διευκρίνισε κιόλας).
Πάντως νούμερα είχε η εκπομπή… αν και έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό.. Κάτι ακόμα που είχε και σχεδόν χάθηκε ήταν και η Μαίρη Συνατσακη. Ναι παιδιά αλήθεια σας λέω… στην πρεμιέρα ήταν και η Συνατσάκη. Μπορεί να μην μπόρεσε να αρθρώσει πολλές λέξεις, μίλησε όμως για το Master Chef 2…(αν δεν κάνω λάθος πάνω από 6λεπτο δεν ήταν).
 Όσο για την Σ. Σταμάτη στο ίδιο χαμηλό επίπεδο. Να την χαίρεται ο κ Μπουτος που στην παρουσίαση προγράμματος του Mega  είπε πως και φέτος προσπάθησαν να κρατήσουν το προφίλ του Mega όσο μπορούσαν στο ίδιο επίπεδο..Παραπάνω δεν θα πω...(ε δεν θα δώσω και αξία στην  Σ. Σταμάτη -Trash tv) 
Κατά τα αλλά μια από τα ιδία .

**Το επόμενο μου ΖΑΠ θα είναι στο πολύπαθο Alter και στην εκπομπή Υπάρχει Λύση που έκανε πρεμιέρα την Τρίτη. Από που
Keywords
Τυχαία Θέματα