Παπαδάκης:Εγώ πρότεινα τη Σίσσυ!

16:36 13/10/2011 - Πηγή: TVNea
Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 συνάντησε η κάμερα του «Πολύ Μπλα Μπλα» το Γιώργο Παπαδάκη.
Έχοντας συμπληρώσει δύο δεκαετίες στην πρωινή ενημερωτική, ο δημοσιογράφος δήλωσε: «Τώρα τη σουλουπώνουμε λιγάκι! Το ανακαινίζουμε το σπίτι… κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια», ενώ ξεκαθάρισε: «Θα κάνω αυτό που ξέρω να κάνω, στην ώρα που ξέρω. Και, αν χρειαστεί, θα συμμετέχω σε μια προσπάθεια ως συντέλεσης, πια, του υπόλοιπου κομματιού. Αν υπάρχει ένα θέμα σημαντικό και πρέπει να συμβάλω κι εγώ με τις δικές μου δυνάμεις, θα πρέπει να
το κάνω. Άλλωστε, το έχω κάνει και παλιά, με τη Ρούλα Κορομηλά, με την Ελένη Μενεγάκη και με την Ελεονώρα Μελέτη».

Ακόμη, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε προτείνει τη Σίσσυ Χρηστίδου για μια θέση στο πρωινό: «Η Σίσσυ είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ. Για το πρωινό, ήταν από τα ονόματα που εγώ είχα πει ότι θα είναι πολύ καλό να την έχουμε. Γιατί είναι και πολύ καλό παιδί, και αυτό είναι σημαντικό».
Τέλος ξεκαθάρισε ότι κανένας από
τους συνεργάτες του «Καλημέρα Ελλάδα» δεν έχασε τη δουλειά του λόγω της αναπροσαρμογής της πρωινής ζώνης του Ant1: «Αν είχαν φύγει παιδιά από την εκπομπή μου, δεν θα ήμουν εδώ. Είναι δυνατόν να ήμουν εδώ να συμμετέχω σε μια καινούρια προσπάθεια αν ήξερα ότι είχαν φύγει συνεργάτες μου;». Όσο για τις επιπτώσεις που έχει στη δική του ζωή η οικονομική κρίση: «Κόψαμε το χαβιάρι στην οικογένεια!» αστειεύτηκε αρχικά, και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει Έλληνας η Ελληνίδα που δεν έχει μειωθεί ο μισθός του».
Στις 18.00,το ανανεωμένο ΄Τηλεκοντρόλ'....στα χέρια σας!


Keywords
Τυχαία Θέματα