Μανωλίδου:Δε διαχειρίζομαι την εικόνα μου

16:26 22/10/2011 - Πηγή: TVNea
Θα γίνει το 'Ταλέντο'?Ποιοι αποφάζιζαν για τις συνεντεύξεις της?
Για την κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς, το ενδεχόμενο να μείνει εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε φέτος, μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου στην κάμερα του Star.
«Την εικόνα την δική μου, δεν την διαχειρίζομαι εγώ. Την διαχειρίζονται τα γραφεία τύπου των καναλιών που έχω εργαστεί. Τις φωτογραφίσεις και τις
συνεντεύξεις μου τις κανόνιζαν τα κανάλια. Αν δεν τους άρεσε η διαχείριση να πάνε στα γραφεία τύπου των καναλιών» τόνισε η 36χρονη παρουσιάστρια και μουσικός.

Όσο για το ενδεχόμενο να βρεθεί για δεύτερη φορά στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», η ίδια δήλωσε: «Μέχρι να γίνει το "Tαλέντο", θα μεσολαβήσουν πολλοί μήνες ακόμη. Δεν ξέρουμε καν αν
θα γίνει αυτό το πρόγραμμα. Ας πάνε όλα καλά και μέχρι την άνοιξη βλέπουμε».

Όσο για τις χαμηλές πτήσεις που σημείωσε η τελευταία εκπομπή που παρουσίασε στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1, εκείνη σχολίασε: «Περσινά ξινά σταφύλια. Όλοι όσοι έχουμε εργαστεί στην τηλεόραση, είχαμε τις καλές μας στιγμές και τις όχι και τόσο καλές. Χαίρομαι που δεν είμαι η εξαίρεση στον κανόνα».(σχόλιο:Εδώ δεν έχεις κι άδικο...Εδώ διευθυντές προγραμμάτων με δεκάδες αποτυχίες μένουν στο απυρόβλητο...)

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν είναι επιλογή της να απέχει το τελευταίο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας, η Μανωλίδου δήλωσε: «Θεωρώ ότι επειδή δεν δουλεύω στην τηλεόραση αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να την απασχολώ».
Τέλος, απέφυγε να μιλήσει δημοσίως για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί το πρόσφατο διάστημα, λέγοντας: «Δεν μιλώ για πράγματα που λέω πίσω από κλειστές πόρτες γραφείων».


Keywords
Τυχαία Θέματα