Πετρόπουλος-Κακλέας ενώνουν τις ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης''

13:46 22/10/2011 - Πηγή: TVNea
Η ανατρεπτική συνέντευξη τύπου,το θεατρικό έργο του Πετρόπουλου-Κακλέα και η νέα μέρα για φθηνά εισιτήρια!

Η Ελληνική Θεαμάτων και το ''Μικρό Παλλάς'' από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου παρουσιάζουν τις... ''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης''.

Ο μετρ της κωμωδίας, Θοδωρής Πετρόπουλος και ο ιδαίτερα ευφυής σκηνοθέτης, Γιάννης Κακλέας αναλαμβάνουν να μεταφέρουν ολόκληρη τη Μαδρίτη στα καθ' ημάς με τους: Σμαράγδα Καρύδη, Βίκυ Σταυροπούλου,
Αριέττα Μουτούση, Αντώνη Φραγκάκη, Νεφέλη Ορφανού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βαγγέλη Χατζηνικολάου, Μαρία Κωνσταντάκη, Κίμων Φιορέτο, Κωνσταντίνο Κακούρη και Ivan Svitailo.
Η ανατρεπτική...συνέντευξη τύπου
Ο Θοδωρής Πετρόπουλος και ο Γιάννης Κακλέας σκέφτηκαν να κάνουν μία διαφορετική-ανατρεπτική συνέντευξη τύπου και σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής, έγινε πραγματικότητα η επιθυμία τους.
 
Χθες το μεσημέρι, συντελεστές και θίασος παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, ώστε να παρουσιάσουν το έργο του Pedro Almodovar στους δημοσιογράφους, σ' ένα από τα πιο γνωστά κεπαμπτζίδικα της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι.

Σε μία χαλαρή,ωραία και φιλική ατμόσφαιρα οι συντελεστές μίλησαν για το νέο τους θεατρικό στοίχημα. Κοινό συναίσθημα; Η χαρά και η αισιοδοξία για το συγκεκριμένο θεατρικό έργο.

Ο Γιάννης Κακλέας δήλωσε ενθουσιασμένος από το κείμενο του Θοδωρή Πετρόπουλου, αλλά και γενικότερα από όλους τους συντελεστές, αφού αυτούς τους δύο-τρεις μήνες που κάνουν πρόβες έχουν καταφέρει να έχουν ένα αξιοζήλευτο αποτέλεσμα. Μάλιστα, το ''θαύμα'' του το έκανε και ο Μανόλης Παντελιδάκης που μαζί με την ομάδα του έκαναν σκηνικά με αισθητική και απόλυτα λειτουργικά.

Η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε ''ιδιαίτερα χαρούμενη που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τους συντελεστές και τον θίασο''.

Παίρνοντας την σκυτάλη η Βίκυ Σταυροπούλου δήλωσε για ακόμη μία φορά ότι είναι ''φαν του Θ.Πετρόπουλου, αλλά και του ευφάνταστου και έξυπνου σκηνοθέτη Γ. Κακλέα. Το αποτέλεσμα τους έχει δικαιώσει όλους και ότι αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στην ομάδα που βρίσκεται συνεχώς στα backstage που έχει την διπλάσια κούραση από αυτήν του ηθοποιού''.

Η Α.Μουτούση,Ν.Ορφανού,Ντ. Παπαδημητρίου,Μ. Κωνσταντάκη,Αντ. Φραγκάκης δήλωσαν κι αυτοί ''χαρούμενοι και αισιόδοξοι και για το αποτέλεσμα, αλλά και για την πορεία του έργου σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο χειμώνα για όλους!''

Ο Θοδωρής Πετρόπουλος μπορεί να μην έκανε δηλώσεις,διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ -αποφεύγοντας φωτογραφικούς φακούς και κάμερες-, αλλά σίγουρα "ό,τι έχει να πει θα το πει μέσα από το γραπτό του κείμενο''.

''Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης'' αλά ελληνικα!
Το έργο διαδραματίζεται μέσα σ’ ένα 48ωρο στη Μαδρίτη και αφηγείται τις ιστορίες διαφόρων γυναικών που οι σχέσεις τους με τους άντρες, τις οδηγούν σε μια δίνη έρωτα, πάθους και πλήρους σύγχυσης…

Ο Ιβάν εγκαταλείπει την Πέπα κι Εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να τον βρει για να της εξηγήσε
Keywords
Τυχαία Θέματα