Ο Νίκος Μουτσινάς και ο διάλογος με την Ελένη Μενεγάκη

13:36 22/10/2011 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη την Πέμπτη το μεσημέρι, ο Νίκος Μουτσινάς, αποκάλυψε διαφορετικές πτυχές του εαυτού του σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο παρουσιαστής του Alpha μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για τις επαγγελματικές συνεργασίες και αποκάλυψε μάλιστα, ότι –κατά βάθος- είναι μελαγχολικός!

Μία συνάντηση διαφορετική, μεταξύ Ελένης Μενεγάκη
και Νίκου Μουτσινά. Αυτή τη φορά, ο ταλαντούχος παρουσιαστής κάθισε στην πολυθρόνα του συνεντευξιαζόμενου και άνοιξε την καρδιά του. Κάθε τηλεθεατής φαντάζεται την καθημερινότητα του Νίκου Μουτσινά όλο χαρά και ζωντάνια, λόγω του αστείρευτου χιούμορ του. Κι όμως,ο ίδιος αποκάλυψε: «Πιστεύω ότι βαθιά μέσα μου είμαι μελαγχολικός άνθρωπος!» Εξήγησε μάλιστα, ότι στα παιδικά του χρόνια, ποτέ δεν ήταν η ψυχή της παρέας όπως πολλοί θα πιστεύουν: «Δεν ήμουν ποτέ πρόεδρος του 15μελούς (στο σχολείο), ούτε η ψυχή της παρέας, ούτε ο ωραίος του σχολείου, ήμουν “μαζεμένος”»δήλωσε χαρακτηριστικά. Η εκπομπή «Δέστε τους» προβάλλεται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά με ανοδική πορεία. Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Στις αρχές ήθελα να έχει ταυτότητα η εκπομπή. Ήθελα να ξέρω για ποιο λόγο μπορώ να δω αυτή την εκπομπή. Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά γιατί μπορώ να το κοντρολάρω καλύτερα, το γνωρίζω καλύτερα και συνεννοούμαι καλύτερα.»

Η Ελένη Μενεγάκη μετέφερε τον Νίκο στο παρελθόν και συγκεκριμένα την εποχή που παρουσίασε τον «Πρωινό Καφέ» με την Κατερίνα Ζαρίφη: «Με την Κατερίνα ήμασταν δύο παρόμοια προϊόντα τηλεοπτικά. Πήραμε στους ώμους μας ένα βάρος, το οποίο πιστεύαμε ότι μπορούμε να το κουμαντάρουμε, πιστεύαμε ότι θα ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο, αλλά τελικά, δεν μπορέσαμε» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω κλάψει από τα γέλια με την Κατερίνα, αλλά έχω πάθει και πανικό από τα νεύρα μου, το οποίο και περνούσε αμέσως βέβαια! Το ίδιο έχει συμβεί και σε εκείνη με εμένα!»

Πηγή: yupi.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα