Κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κρατικιστικό συνονθύλευμα ανθρώπων και ιδεών.. Ο Αnt1 μου χρωστάει!"

11:01 21/11/2013 - Πηγή: TVNea
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει κερδίσει πολλά χρήματα από τα ...χρυσά χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης, ο ηθοποιός απάντησε: «Μια σειρά 26 επεισοδίων που κράταγε μια σεζόν... αν έκανα ένα τηλεπαιχνίδι, σε 10 επεισόδια είχα βγάλει αυτά που θα είχα βγάλει από 26 επεισόδια στο σίριαλ. Δεν έβγαλα λεφτά από τον Ακάλυπτο, αλλά υπήρχε μια παράπλευρη ωφέλεια από αυτό. Ο ΑΝΤ1 μου χρωστάει χάρη και μέρος του προφίλ του».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε και για την πολιτική, υπογραμμίζοντας ότι θα στήριζε τον Γιάννη Μπουτάρη αν κατέβαινε
ως αρχηγός κόμματος. «Θα ήταν καλό να υποστηρίξουμε ανθρώπους οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούν να έρθουν έξω από το πολιτικό σύστημα όπως το ξέρουμε και να σταθούν στα πόδια τους και να παράξουν πολτική. Τέτοιοι είναι ο Μπουτάρης, ο Καμίνης, αυτή η πρωτοβουλία των πέντε δημάρχων... είναι μια μαγιά πάνω στην οποία μπορεί να χτίσει κανείς. Εγώ θα έβλεπα ένα κόμμα με τον Μπουτάρη. Θα το υποστήριζα σίγουρα».

Όσον αφορά για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι αριστερά αυτό που έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα κρατικιστικό συνονθύλευμα ανθρώπων και ιδεών».

Για τον Αλέξη Τσίπρα που είναι νέος πολιτικός, σχολίασε: «Νέος είναι και ο Κασιδιάρης, δεν σημαίνει τίποτα». Διευκρίνησε ωστόσο ότι δεν συγκρίνει τα δύο αυτά πρόσωπα.
Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, μίλησε για πολλά με την αφοπλιτική ειλικρίνεια που τον χαρακτηρίζει.
Πηγή: zappit
Keywords
Τυχαία Θέματα