Η σεζόν στο «FOX Life»

16:07 16/10/2011 - Πηγή: TVNea
Βομβαρδισμός νέων σειρών και α’ προβολής
Ο Οκτώβριος έρχεται με κωμωδίες πρώτης γραμμής. Κάθε Δευτέρα στις 9 έρχονται οι πρώτοι κύκλοι της αμερικανικής σειράς «The Gates», ενώ κάθε Τρίτη θα προβάλλεται η κωμωδία «The Raising Hope». Πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή για το «Happy Endings»  . Καθημερινά στις 20.10 θα προβάλλονται τα νέα επεισόδια της σειράς «Bones», όπου η ιατροδικαστής-ανθρωπολόγος Kathy Reichs Bones παρουσιάζει μερικές από τις πιο σύγχρονες τεχνικές εξιχνίασης
παράξενων εγκλημάτων. Συνέχεια έχει ο Νοέμβριος που φέρνει τον όγδοο κύκλο του «Grey’s Anatomy» (16/11 – 21:00) και το «Off the Map» (16/11 – 21:50). Οι οπαδοί του τέταρτου κύκλου της σειράς «Castle», όπου ο διάσημος, όμορφος και έξυπνος συγγραφέας μυστηρίου Richard Castle συνεχίζει να κάνει τη ζωή δύσκολη στην όμορφη Αστυνομικό του NYPD Kate Beckett, έρχεται την 1/12 στις 9. Μία εβδομάδα ...μετά ο δεύτερος κύκλος της δόκτωρ Megan Hunt στο εξαιρετικό «Body of Proof» στις 21:50!
Ο νέος και τελευταίος κύκλος των «Desperate Housewives» έρχεται στις 16 Ιανουαρίου του 2012, ενώ ο πέμπτος κύκλος του «Private Practice» στις 22 Φεβρουαρίου. Στο β’ μισό της σεζόν υπολογίστε και την σειρά φαινόμενο «Glee» με τον δεύτερο κύκλο.


Keywords
Τυχαία Θέματα