Η Δέσποινα Καμπούρη μιλάει για τον άντρα της ζωής της

14:01 21/6/2011 - Πηγή: TVNea
Για την εγκυμοσύνη της, την πρώτη της γνωριμία με τον μέλλοντα σύζυγό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη, το πότε κατάλαβε πως εκείνος είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά και ποια είναι η συνήθεια του συντρόφου της που την εκνευρίζει, είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία κλήθηκε να απαντήσει η Δέσποινα Καμπούρη στην συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο της εφημερίδας «Έθνος», «Radar!».

Η 29χρονη παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο της το πρώτο της παιδί. Ωστόσο η εγκυμοσύνη της ήταν κάτι που το είχαν σχεδιάσει; «Ναι, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα έρθει τόσο άμεσα. Αν
μου έλεγες δηλαδή πριν από δυο χρόνια ότι τον Αύγουστο θα περιμένω το παιδί μου θα σου έλεγα ότι δεν μπορεί, προφανώς μιλάς για κάποιον άλλον! Γι’ αυτό δεν θέλω να κάνω σχέδια. Με αγχώνουν», παραδέχτηκε. Πότε όμως κατάλαβε πως ο Βαγγέλης Ταρασιάδης είναι ο άντρας της ζωής της; «Πολύ γρήγορα. Όταν έχεις μια εμπειρία, δεν είναι δύσκολο να διακρίνεις κάποια πράγματα που δεν τα έχεις διακρίνει σε προηγούμενες σχέσεις. Ο Βαγγέλης είχε στοιχεία που με έκαναν να πιστέψω αμέσως ότι θέλω με αυτόν τον άνθρωπο να κάνω οικογένεια. Είναι αξιοπρεπής, ηθικό στοιχείο, δουλευταράς και νιώθω ότι είναι ο άντρας που θα με στηρίξει σε μια δύσκολη φάση. Μου πάει αυτός ο άντρας. Το πρόσωπό του, το σώμα του, η μυρωδιά του..» εξομολογήθηκε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Life Style» δεν διστάζει να δηλώσει πως ο έρωτάς της με τον μέλλοντα σύζυγό της ήταν κεραυνοβόλος: «Συναντηθήκαμε ένα βράδυ σε μια κοινή παρέα και από εκείνη την ημέρα είμαστε μαζί. Είχαμε περάσει ένα έντονο πάθος και λέω “είχαμε” γιατί τώρα που είμαι έγκυος αυτό το πάθος έχει καταλαγιάσει, ίσως γιατί ξέρουμε ότι θα είμαστε μαζί. Με τον Βαγγέλη έχω ζήσει έντονες στιγμές, έχουμε αγαπηθεί πολύ, έχουμε τσακωθεί πολύ, έχουμε χωρίσει, τα έχουμε ξαναβρεί. Έχουμε περάσει από όλα τα στάδια. Από το “δεν θέλω να σε βλέπω” μέχρι το “δεν αντέχω μακριά σου”».

Τι είναι εκείνο που μπορεί να κάνει ο σύντροφός της και να την εκνευρίσει πολύ; «Μέχρι πρόσφατα η μανία του να βλέπει ΝΒΑ ώρες ατελείωτες. Τώρα πια έχω αρχίσει να βλέπω μπάσκετ κι εγώ. Ξέρω, για παράδειγμα ακόμα και τη βασική πεντάδα των Chicago Bulls! Στον Βαγγέλη είναι τόσο πολλά που ενοχλούν, αλλά πια δεν τα παίρνω στα σοβαρά. Ίσως γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ πιο δυνατά», εκμυστηρεύτηκε η Δέσποινα.
Keywords
Τυχαία Θέματα