Πρόβα Παπαδάκη για την πρωινή ζώνη;

13:15 21/6/2011 - Πηγή: TVNea
Πρόβα τζενεράλε για τον Γιώργο Παπαδάκη σήμερα εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν που τον θέλει να αναλαμβάνει τα ηνία της ζώνης - μαμούθ, καθώς η νέα στάση εργασίας των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης αλλά και η έκτακτη επικαιρότητα του έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στις ψυχαγωγικές εκπομπές.Και ενώ τόσο το Mega
όσο και ο Alpha, μετά τη λήξη της απεργίας των τεχνικών στις 10.00, συνέχισαν την κανονική ροή του προγράμματός τους με τις ψυχαγωγικές εκπομπές, ο ΑΝΤ1 έκανε την έκπληξη.
Ο Γιώργος Παπαδάκης με μία εκπομπή επικαιρότητας βρέθηκε αντιμέτωπος με τους... μελλοντικούς του αντιπάλους τη νέα τηλεοπτική σεζόν στη νέας κοπής πρωινή ζώνη.Και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησαν με φόντο τη θάλασσα, καλλίγραμμα κορίτσια και παραδοσιακούς χορούς από Λουτράκι και Νάξο, ο Γιώργος Παπαδάκης στο studio είχε ετοιμάσει πολιτική εκπομπή με τίτλο "Εκτακτη Επικαιρότητα". Και μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα... όταν οι πολιτικές εξελίξεις ήταν ραγδαίες και κανείς δεν γνώριζε αν ο Γιώργος Παπανδρέου θα παρέμενε στη θέση του Πρωθυπουργού, το δίδυμο του ΑΝΤ1 - Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος - να διαχειρίστηκε την επικαιρότητα, φαίνεται όμως ότι αυτήν τη φορά τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Και ίσως κάποιοι να ήθελαν να δουν τη δυναμική του Γιώργου Παπαδάκη σε μία καθαρά ψυχαγωγική ώρα απέναντι στους παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών.

Τα πρώτα αποτελέσματα, που θα γίνουν αύριο γνωστά, είναι σίγουρο ότι θα... πυροδοτήσουν νέες συζητήσεις στα στρατηγεία των καναλιών.

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα