Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Οι αλλαγές και τα νέα σχέδια

14:18 21/6/2014 - Πηγή: TVNea
Κατά τη διάρκεια της σεζόν, οι πρωταγωνιστές της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" αλλά και το κοινό είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να δούμε μία κοινή συνάντηση των ζευγαριών. Πολλοί πίστευαν ότι θα το βλέπαμε αυτό να συμβαίνει στο φινάλε, κάτι ωστόσο που δεν θα γίνει. Τουλάχιστον για φέτος, αφού οι θεατρικές υποχρεώσεις των ηθοποιών δεν τους επιτρέπουν να λείψουν για εξωτερικά γυρίσματα σε κάποιο νησί, όπου και θα γινόταν η πολυαναμενόμενη συνάντηση των ζευγαριών λόγω διακοπών.
Στο τελευταίο επεισόδιο του φετινού κύκλου, βλέπουμε τα τρία ζευγάρια να προετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές
διακοπές τους.
Κάτι όμως που δεν συμβαίνει και στην πραγματικότητα, διότι οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται στο πλατό και γυρίζουν ήδη τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Οι αλλαγές και τα νέα σχέδια
Τα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις αρχές Οκτωβρίου, τρεις φορές την εβδομάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MYtv, στα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου θα συναντήσουμε τους ήρωες μας σε πραγματικό χρόνο και όχι μετά τις διακοπές τους. Οι σεναριογράφοι της σειράς θέλουν να μας κάνουν να ζήσουμε ξανά άκρως κωμικές στιγμές μέσα από την καθημερινότητα των ζευγαριών.
Υπό συζήτηση βρίσκεται επίσης η σκέψη να ενταχθεί στη σειρά ένα ακόμα ζευγάρι,
ηλικίας 30-35 χρόνων. Την ιδέα έριξε στο τραπέζι ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος. Αν τελικά ληφθεί η απόφαση, το τέταρτο ζευγάρι θα εισβάλλει στη σειρά από τον Ιανουάριο του 2015.
Από τη συγγραφική ομάδα αποχώρησε η Βίκυ Αλεξοπούλου, που ανέλαβε τη διασκευή της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, "Graduados", αλλά στην ομάδα εντάχθηκε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Επιπλέον, η Έλενα Σολωμού θα συνεχίσει να έχει την επιμέλεια των σεναρίων και να είναι επικεφαλής της ομάδας, κόντρα στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί.
Τέλος, τη σκηνοθεσία της σειράς θα συνεχίσει να έχει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ενώ την ίδια στιγμή πληροφορίες θέλουν να αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη. «Η “Μουρμούρα” είναι σαν παιδί μου και δεν την αφήνω! Παρόλα αυτά, όντως συζητώ με τον Γιώργο –χωρίς να έχω κλείσει κάτι-, όχι μόνο για τη σειρά, αλλά και για ταινία» είπε αποκλειστικά στο MYtv ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο-MYtv
Keywords
Αναζητήσεις
μουρμουρα νεες αλλαγες, αλλαγή ηθοποιών στην μουρμούρα
Τυχαία Θέματα