Εξελίξεις γύρω από το ενδιαφέρον ΑΝΤ1-WIND- VODAFONE για τη Forthnet...

19:33 7/10/2018 - Πηγή: TVNea

Με καθυστέρηση συνεχίζονται οι διαδικασίες για την πώληση της Forthnet, όπου ως γνωστόν διαγκωνίζονται Vodafone - Wind και Antenna. Υποτίθεται ότι τις επόμενες ημέρες θα τελειώσει το due diligence και θα υποβληθούν οι τελικές προσφορές.


Οι τελευταίες πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι η Vodafone δεν είναι ιδιαίτερα θερμή να φτάσει έως το τέλος, παρά το γεγονός ότι μαζί με τη Wind έχουν ξοδέψει σημαντικά ποσά για την έως τώρα διαδικασία. Από την άλλη πλευρά, η Wind, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν εξ αρχής ιδιαίτερα θερμή για τη Forthnet, ενώ στο παιχνίδι παραμένει και ο Antenna. Πλέον, από την πλευρά της Nomura δεν αποκλείουν στο τέλος της ημέρας το σχήμα που θα αποκτήσει τη Forthnet να είναι η Wind με τον Antenna, με τον δεύτερο να παίρνει τη Nova και να κάνει στρατηγική συμμαχία με τη Wind.

Η διοίκηση της Forthnet, πάντως, συνεχίζει να μην είναι ιδιαίτερα «θερμή» έναντι των υποψηφίων και επιμένει στη λύση Apollo, που δεν είχε δεσμευτικό χαρακτήρα. Έτσι, ενώ φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον, ουδείς πλέον αποκλείει το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η εταιρεία στα βράχια. Πάντως, στα θετικά της διοικητικής ομάδας της Forthnet πρέπει να περιληφθούν η πώληση της Forthcrs έναντι περίπου 5 εκατ. ευρώ (μαζί με τα δάνεια) καθώς και τα 7-8 εκατ. ευρώ που εισέπραξε από Vodafone και Wind προκειμένου αυτές να προβάλλουν το περιεχόμενο της πλατφόρμας. Από την άλλη πλευρά, παρά τις εκκλήσεις προς τις τράπεζες να ανοίξουν λίγο την κάνουλα της ρευστότητας, η διοίκηση δεν τα κατάφερε, με τις τράπεζες να παραμένουν ιδιαίτερα «κουμπωμένες» και επιφυλακτικές.

Secret (Παραπολιτικά)http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα