Eλεονώρα Μελέτη: Δε φαντάζεσαι τι σκέφτηκε όταν πρωτοείδε τον Θοδωρή Μαροσούλη!

15:53 7/10/2018 - Πηγή: TVNea

Στην τελευταία της συνέντευξη στο "People", στη Βένια Καραγιάννη, τον Ιούνιο του 2017, η Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει πρώτη φορά δημόσια για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, στην οποία είχε προχωρήσει με σκοπό να παρατείνει την πιθανότητα να αποκτήσει ένα μωρό. Ήταν μια σκέψη που είχε αρκετά χρόνια πριν, αλλά κλείνοντας τα 38 αποφάσισε να το κάνει ως δώρο στον εαυτό της. Τότε δεν ήταν σε σχέση και η προοπτική να αποκτήσει ένα μωρό της φαινόταν μάλλον μακρινή. Όμως, το σύμπαν είχε
άλλα σχέδια- το ίδιο και η φίλη της η Πέπη, που είχε βάλει σκοπό να της γνωρίσει ένα πολύ γοητευτικό άντρα, με τον οποίο ήταν βέβαιη πως η Ελεονώρα θα ταίριαζε πολύ.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης, υπήρχε στη σκέψη της Πέπης ως mr perfect για την Ελεονώρα αρκετό καιρό πριν εκείνη τον γνωρίσει και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

«Η φίλη μου η Πέπη, η οποία είναι στενή φίλη και της αδελφής του Θοδωρή, της Θεοδώρας, της είχε πει ότι έχουμε πολλά κοινά με τον Θοδωρή και πως θα ταιριάζαμε πολύ. Η ιδέα να μας γνωρίσουν είχε πέσει στο τραπέζι μια μέρα που έπαιζαν μπιρίμπα, όμως τις πρώτες φορές που προσπάθησαν να κανονίσουν μια συνάντηση κάτι προέκυπτε. Είχαμε πει να συναντηθούμε στον Παρνασσό για σκι, αλλά την μέρα που κανονίσαμε το ραντεβού, το χιονοδρομικό ήταν κλειστό λόγω καιρικών συνθηκών και έτσι δεν έγινε ποτέ. Κάπως έτσι φτάσαμε στον Φεβρουάριο του 2017 και την ημέρα που βρέθηκα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Την επόμενη μέρα «κόπηκε» η εκπομπή Ξαναδέστε τους, του Νίκου Μουτσινά και τότε τα site έγραφαν πως o λόγος που «κόπηκε» ήταν για να μπω εγώ σε εκείνη την ζώνη, κάτι που δεν ίσχυε. Είχα στεναχωρηθεί με όλο αυτό και αποφάσισα να πάω να βρω τον Νίκο που έπαιζε στην παράσταση Οι "Από Πάνω" στο θέατρο Πειραιώς 131, να μιλήσουμε, να λυθεί η όποια παρεξήγηση. Η παράσταση ήταν sold out έτσι τηλεφώνησα στην Πέπη, γνωρίζοντας τη σχέση της με τη Θεοδώρα Μαροσούλη στης οποίας την οικογένεια ανήκει το θέατρο, για να μου βρει δύο εισιτήρια. Εκείνο, λοιπόν, το βράδυ γνώρισα τον Θοδωρή. Ήταν, βέβαια, λίγο επεισοδιακό, γιατί εκείνος ήρθε και με χαιρέτησε.Είδα έναν γοητευτικό ευγενικό άντρα, νόμιζα πως μετά θα μου πει να βγάλουμε μια σέλφι. Δεν πήγε το μυαλό μου πως είναι ο αδελφός της Θεοδώρας. Όταν είδε την αμηχανία μου, μου είπε ‘Είμαι ο Θοδωρής Μαροσούλης’ και εκεί πάγωσα», διηγείται γελώντας.

Τι θυμάται πιο έντονα από εκείνη την πρώτη τους συνάντηση;
«Η πρώτη εικόνα που έχω από εκείνον, είναι να έρχεται προς το μέρος μου ένα πολύ όμορφο και ευγενικό αγόρι με εκπληκτικά γαλάζια μάτια. Αυτό ερωτεύτηκα σε εκείνον: Τα μάτια και το χαμόγελό του, που όταν δεν ξέρει κάποιον καλά, δεν το μοιράζει κι εύκολα. Παρόλο που δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος, δεν του αρέσει καθόλου η δημοσιότητα, ούτε είναι από τους ανθρώπους που κάνουν ‘δημόσιες σχέσεις’. Γι αυτό εξάλλου, η σχέση μας δεν έγινε γνωστή από την αρχή. Θέλαμε να την κρατήσουμε για εμάς»

Πηγή: Περιοδικό "People"http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα