Ελεονώρα Μελέτη:Η παραίτηση της στον Σταμάτη Μαλλέλη!

16:01 15/9/2013 - Πηγή: TVNea
Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε σε συνέντευξή της για όσα συνέβησαν τον χειμώνα που την έκαναν να λυγίσει να θέλει να παρατήσει ακόμα και τη δουλειά της.
Είχε γράψει πρόσφατα στη στήλη της στο mustonline ότι πέρασε έναν δύσκολο χειμώνα. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ήταν ένας δύσκολος χειμώνας. Ένιωσα να τρώω το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο. Κάπου εκεί το Μάρτιο ένιωσα τα γόνατά μου να λυγίζουν...». Η παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό «People» εξήγησε τι συνέβη. «Για να γράφω κάτι τέτοιο
σημαίνει πως το έχω καιρό ξεπεράσει. Δεν είμαι άνθρωπος που όταν ζω κάτι δύσκολο το μοιράζομαι, γιατί αυτό μου βγάζει κάτι πολύ μελοδραματικό, με μια δόση θεατρινισμού που δεν μου ταιριάζει. Όταν περνάς μια δυσκολία, δεν τη φωνάζεις, κατά τη γνώμη μου».
Όσο για το αν ήταν δύσκολος ο χειμώνας ως προς τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά της απάντησε: «Κυρίως προσωπικά. Δεν θα με δεις ποτέ να είμαι άσχημα, επειδή τα επαγγελματικά δεν είναι αυτά που θέλω. Δεν είναι ικανά να με ρίξουν τόσο. Πάντα βρίσκω άμυνες και τρόπους για να είμαι ψύχραιμη και να ντιλάρω τις καταστάσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έφτασα στα όριά μου, γιατί τα ζω και τα μεταφράζω όλα με συναίσθημα και πέρασα μια πολύ μεγάλη δυσκολία, η οποία έγινε μεγαλύτερη καθώς δεχόμουν πολλά μικρά προβλήματα και από αλλού, όπως το θέμα της υγείας μου (σ.σ.: υποφέρει από τη μέση της).Όλα αυτά μαζί το Μάρτιο έφτασαν στο αποκορύφωμα. Εκείνο που συνειδητοποίησα μέσα από αυτό είναι πως ο άνθρωπος κρύβει μέσα του τρομερή δύναμη, που δεν μπορεί να την αντιληφθεί αν δεν κληθεί να την αντλήσει. Έτσι, σηκώθηκα ένα πρωί και γύρισα διακόπτη. Είπα “τώρα θα κάνω εγώ κουμάντο”. Και αυτό ήταν».

Περνούσε τόσο δύσκολα που είχε φτάσει στο σημείο να θέλει να παρατήσει ακόμα και τη δουλειά της αλλά ο Σταμάτης Μαλέλης την σταμάτησε όπως εξομολογείται η ίδια. «Είχα φτάσει στο σημείο να τον πάρω τηλέφωνο μια Πέμπτη βράδυ, το θυμάμαι σαν και τώρα. Έκλαιγα με λυγμούς. Του έλεγα πως: “ξέρω πως εσείς θα με καταλάβετε. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να τα παρατήσω. Δεν έχω δύναμη να το κάνω άλλο”. Σε περίοδο κιόλας που η εκπομπή έσκιζε. Αν το έλεγα σε κάποιον άλλον, θα μου έλεγε “είσαι τρελή”. Ο Σταμάτης, όμως, με άκουσε, μου είπε “σε παρακαλώ, κοριτσάκι μου, θέλω να ηρεμήσεις”. Μου έδωσε να καταλάβω πως δεν είχα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο και το επόμενο πρωί έπρεπε να είμαι στη θέση μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα