Ελένη Κοκκίδου: «Όταν διάβασα το σενάριο της “Μουρμούρας” έπαθα πλάκα»

14:16 21/2/2015 - Πηγή: TVNea
Η Ελένη Κοκκίδου σε συνέντευξή της μίλησε για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».
Είστε από τα πρόσωπα που δεν βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να συμφωνήσετε ώστε να συμμετάσχετε στο «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα»;
«Καταρχήν το σενάριο! Με το που μου έστειλαν το σενάριο έπαθα πλάκα. Μου άρεσε η γραφή των σεναριογράφων και αμέσως δέχτηκα. Έπειτα οι συντελεστές και η σκηνοθεσία. Όμως το σενάριο ήταν βασικό γιατί ήξερα ότι θα έπιανε τον κόσμο, ότι θα υπήρχε ταύτιση».
Επομένως, έχετε το ταλέντο να «μυρίζεστε» την επερχόμενη επιτυχία;
«Όχι,
αυτό δεν θα το έλεγα. Το κριτήριο μου είναι πάντα αισθητικό και έχει να κάνει με την ποιότητα και την αισθητική του πράγματος. Ας πούμε η «Μουρμούρα» είναι πολύ εμπορική σειρά, όμως δεν ήξερα το πόσο καλά θα πήγαινε. Αλλά ήξερα ότι θα πήγαινε σχετικά καλά - τώρα αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης δεν τα περίμενε κανείς πιστεύω. Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι ότι το σίριαλ αυτό συνδυάζει την εμπορικότητα με την ποιότητα. Δεν είναι κάτι πρόχειρο ή φθηνό. Γιατί, πολλές φορές έχουμε δει εμπορικά πράγματα να είναι πρόχειρα, αλλά και κουλτουριάρικες δουλειές να είναι επίσης πρόχειρες. Τελικά, να που η αισθητική μπορεί να συμβαδίσει άνετα με την ποιότητα».

Πηγή: Down Town Κύπρουhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα