Τα χιόνια παρέλυσαν την Κωνσταντινούπολη. Δείτε φωτογραφίες - Χάος στις μεταφορές

12:15 21/2/2015 - Πηγή: TVNea
Τα πάντα έχουν καλυφθεί από χιόνι στην Κωνσταντινούπολη, που πλήττεται από σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. Και μπορεί οι Τούρκοι να βγήκαν για να κάνουν βόλτες στο χιονισμένο τοπίο, όμως τα προβλήματα στις αερομεταφορές, αλλά και το οδικό δίκτυο είναι μεγάλες.

Χθες η τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines (ΤΗΥ) ανακοίνωσε στον ιστότοπό της την ακύρωση όλων των πτήσεων εσωτερικού κατά τη διάρκεια της
ημέρας από και προς το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και τη ματαίωση περισσότερων από 200 πτήσεων εξωτερικού από και προς την Κωνσταντινούπολη.

Σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν σε πολλές πτήσεις, οι ακυρώσεις αυτές μετέτρεψαν την ζώνη πτήσεων εξωτερικού σε έναν τεράστιο κοιτώνα όπου είχαν συνωστισθεί χιλιάδες επιβάτες που περίμεναν τις πτήσεις τους.

Χάος όμως προκλήθηκε και στο οδικό δίκτυο όπου το ύψος του χιονιού έχει φθάσει τα 70 εκατοστά σε ορισμένες συνοικίες της πόλης, όπου τα σχολεία παρέμειναν κλειστά χθες. Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία της Τουρκίας οι χιονοπτώσεις θα συνεχίσουν να πλήττουν την Κωνσταντινούπολη και σήμερα.

newsbeasthttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα