Δραγούμη:Εκανε 5 ώρες γυμναστική τη περίοδο του DWTS

17:26 9/8/2011 - Πηγή: TVNea
Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στο σημερινό 'Εlatte'.
Η ηθοποιός ξεκίνησε να εργάζεται σε μια χρυσή εποχή για την τηλεόραση και το θέατρο, αλλά τα πράγματα δεν είναι πια όπως ήταν παλιότερα: «Έζησα μια εποχή τεράστιας διαφήμισης, αμοιβών και πληθώρα προτάσεων σε ιδιωτικά κανάλια» και πρόσθεσε πως οι αμοιβές που παίρνουν οι ηθοποιοί αυτή την εποχή είναι περίπου στα επίπεδα που αμοίβονταν όταν πρωτοξεκινούσαν την καριέρα τους. «Εγώ πάντως έχω μια ελπίδα, γιατί δεν έχω σταματήσει να ελπίζω. Ότι εμείς οι γονείς θα υποφέρουμε, αλλά τα παιδιά μας θα ζήσουν την αναγέννηση και θα αρχίσει να υπάρχει αυτός ο οργασμός δουλειάς και δημιουργικότητας μέχρι τότε» τόνισε η Ναταλία Δραγούμη.

Η 26χρονη οικοδέσποινα της εκπομπής, λίγη ώρα πριν παρουσιάσει τη στήλη της γυμναστικής, δήλωσε πως η Ναταλία Δραγούμη διατηρεί ένα από τα πιο ωραία και γυμνασμένα σώματα: «Θα σας πω κάτι περίεργο. Έκανα γυμναστική κάθε μέρα φουλ κι ένα
πρόγραμμα που ήταν πολύ δυνατό για να καις λίπος. Και ο γιατρός μου είπε να σταματήσω τη γυμναστική, αλλά όχι τελείως, γιατί οι τιμές στις εξετάσεις μου ήταν πολύ αυξημένες που ήταν σα να καίω πρωτεΐνη» είπε η γνωστή ηθοποιός, γεγονός που άφησε έκπληκτη τη Νάντια Μπουλέ. Αμέσως μετά, συνέχισε λέγοντας πως εξαιτίας της συμμετοχής της στο DWTS έκανε γυμναστική-πρόβες 5 ώρες την ημέρα και μετά δεν ήθελε να σταματήσει να γυμνάζεται: «Εσύ είσαι το αντίθετο από μένα τελικά! Εγώ με το που τελείωσε το Dancing είπα φέρτε μου να φάω τα πάντα και δεν θέλω να κουνήσω ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι» σχολίασε γελώντας η Νάντια Mπουλέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα