Χ.Τσάφου:Τι λέει για τον νέο σεναριογράφο των ''Συμμαθητών'';Πότε αρχίζουν γυρίσματα;

17:45 19/9/2015 - Πηγή: TVNea
Η Χριστίνα Τσάφου υποδύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά τη Ντίνα στην πετυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές». Η ίδια μιλάει στο TV24 για τη σειρά:

«Οι Συμμαθητές» πέρασαν την... τάξη και θα βρίσκονται στις οθόνες μας για δεύτερη χρονιά.
«Θεωρώ ότι έπρεπε να συνεχίσει και το λέω με θάρρος και θράσος. Είναι μια πολύ καλή σειρά και θα ήταν κρίμα να σταματήσει στον πρώτο κύκλο. Από τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 και η παραγωγή συμφώνησαν με τους υπεύθυνους του εξωτερικού
ότι μπορούμε να συνεχίσουμε με ελληνικά δεδομένα, είμαι πολύ ικανοποιημένη και τυχερή, γιατί δεν γίνονται πολλές δουλειές».
Η αλλαγή των δεδομένων ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, έτσι;
«Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν σίγουρη για τη συνέχεια της σειράς, αλλά ήταν κάτι που επιθυμούσα. Χαίρομαι πολύ που συνέβη αυτό, γιατί έχουμε πολλούς και ικανούς ανθρώπους μέσα σ’ αυτή τη δουλειά. Για παράδειγμα, δεν μπορεί ο Βασίλης Θωμόπουλος να κάνει μια πετυχημένη σειρά και να μην έχει συνέχεια. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι τεράστιος σ’ αυτό που κάνει. Το ίδιο ισχύει και για τον Πάνο Κούτρα, τους τεχνικούς αλλά και τους συναδέλφους μου. Ο καθένας είναι στη θέση που πρέπει να είναι».
Πλέον τη σκυτάλη σεναρίων παίρνει ο Γιώργος Φειδάς
«Η σειρά γίνεται πλέον με ελληνικά δεδομένα και ο Γιώργος Φειδάς είναι άξιος σε αυτό που κάνει».
Πότε θα ξεκινήσετε τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων;
«Η τελευταία ενημέρωση που έχω από την παραγωγή είναι ότι θα ξεκινήσουμε γυρίσματα στις αρχές Οκτωβρίου. Σε συζήτηση που είχα και με τον Βασίλη Θωμόπουλο είναι σε συναγερμό, ώστε να ’ναι όλα έτοιμα».
Πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα.
«Θα υπάρξει μείωση. Η συζήτηση που έκανα με την παραγωγή περιλαμβάνει μια μικρή μείωση στις αμοιβές και περιορίζοντας ό,τι άλλο μπορούν για να μπορέσει να γίνει η σειρά».
Αυτή η απόφαση σε δυσανασχέτησε;
«Καθόλου. Αυτό δεν έχει να κάνει με την επιτυχία της σειράς, αλλά με τα δεδομένα που ζούμε αυτή τη στιγμή. Εφόσον έχουμε μια πραγματικότητα που την ξέρουμε όλοι, για μένα ήταν αναμενόμενο. Παλιά, κάθε χρόνο που κάναμε μια σειρά, το φυσιολογικό ήταν να μας κάνουν μια αύξηση. Τώρα, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, πρέπει να ’σαι εκτός πραγματικότητας για να πεις “γιατί μου κόβετε έστω αυτό το λίγο που μου κόβετε;”. Πρέπει να υπάρχει κατανόηση, γιατί είναι γενικό το κακό».
Τελικά ο Παύλος Χαϊκάλης (Ισίδωρος) θα παραμείνει στη σειρά, αφού δεν είναι στα ψηφοδέλτια;
«Στα πρώτα επεισόδια θα φρόντιζαν να δικαιολογήσουν με κάποιο τρόπο την απουσία του. Τώρα που είναι εκτός ψηφοδελτίου ο Παύλος, αναδιαμορφώνονται και πάλι τα σενάρια».http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
ποτε αρχιζουν οι σιμματιτες
Τυχαία Θέματα