ΣΚΕΥΗ ΠΑΠΑΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ: "Θα κάνω άνω- κάτω τη ζωή όλων"

16:00 19/9/2015 - Πηγή: TVNea
Είναι μια από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες παρουσίες της κυπριακής τηλεόρασης. Σύντομα θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα, αφού εισβάλλει στον β΄ κύκλο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Ρουά Ματ». Η τηλεοπτική Κατερίνα/Ευδοκία συστήνεται για πρώτη φορά στους αναγνώστες του TV24!

Καταρχάς Σκεύη, θέλω να μου πεις λίγα λόγια για σένα…

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λεμεσό της Κύπρου. Μόλις τελείωσα το Λύκειο πέρασα στα ΤΕΙ
Φυσικοθεραπείας στην Αθήνα, όπου και ήρθα για τις σπουδές. Από το δεύτερο έτος άρχισα τις σπουδές μου στην υποκριτική».

Ηταν εύκολο να συνδυάζεις δύο διαφορετικά πράγματα;
«Δεν ήταν εύκολο, αλλά είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Γενικά, μου αρέσει να συνδυάζω πράγματα που δεν… συνδυάζονται (γέλια). Από τη μια ήταν το ιατρικό κομμάτι και από την άλλη η υποκριτική που δεν είχε καμία σχέση».

Αφού τελείωσες τις σπουδές, γιατί επέστρεψες στην Κύπρο;
«Ηταν λίγο παράξενες οι συγκυρίες που με οδήγησαν πίσω στην Κύπρο, παρόλο που ήθελα να μείνω στην Αθήνα. Δεν το καλοσκέφτηκα. Πάντως πηγαινοέρχομαι συχνά στην Αθήνα για κάστινγκ ή για να δω τους φίλους μου».

Φεύγεις από τη σατιρική εκπομπή του ΡΙΚ «Πατάτες αντιναχτές», και πας στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουά Ματ».
«Δεν μου αρέσει να κάνω τα ίδια πράγματα. Η συγκεκριμένη σατιρική εκπομπή μετρά δέκα χρόνια στον αέρα και έχουν περάσει πολλοί καταξιωμένοι ηθοποιοί. Πραγματικά ήταν τιμή μου να βρίσκομαι σ’ αυτή την εκπομπή. Τώρα ετοιμάζομαι να κάνω κίνηση… “Ρουά Ματ”».

Ηταν εύκολη η μετάβαση;
«Ηθελα να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί μου είχε λείψει το δράμα. Από την άλλη ήθελα να συνεργαστώ πολύ με τη Βάνα Δημητρίου, τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, οπότε ήρθε πολύ ευχάριστα αυτή η συνεργασία».

Πώς προέκυψε η πρόταση;
«Πάντα θέλαμε με τον Ανδρέα Γεωργίου να συνεργαστούμε και απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε η στιγμή. Μόλις μου είπαν για το ρόλο τρελάθηκα! Είναι ένας δύσκολος και ενδιαφέρων ρόλος».

Δεν σε άγχωσε το γεγονός ότι πρόκειται για καθημερινή σειρά που έχει ακόμη περισσότερα γυρίσματα;
«Με φοβίζει μόνο με την έννοια του να μην κάνω εκπτώσεις. Θέλω να είμαι πάντα έτοιμη για όλα! Το καθημερινό σίγουρα σε κουράζει, αλλά οι δυο σκηνοθέτες Κώστας Αναγνωστόπουλος- Θεοδόσης Οικονομίδης ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και βοηθάνε τους ηθοποιούς».

Στο «Ρουά Ματ» υποδύεσαι δύο ρόλους.
«Στην ουσία πρόκειται για ένα ρόλο αλλά έχει διπλή προσωπικότητα. Πρόκειται για την Ευδοκία που παράλληλα στη ζωή της κάνει και την Κατερίνα».

Σκιαγράφησέ μου την Ευδοκία/Κατερίνα. Τι χαρακτήρας είναι;
«Η Κατερίνα είναι μια κοπέλα που εργάζεται σ’ ένα γραφείο και τα βράδια “μεταμορφώνεται” σε Ευδοκία και εργάζεται ως ιερόδουλη. Γενικά είναι ένα πολύπλοκο άτομο και δεν το βάζει με τίποτα κάτω. Πάντα θα βρει τρόπους για να κάνει αυτό που θέλει. Επιπλέον θέλει να βγάλει εις πέρας ό,τι της έχει ανατεθεί. Παρ’ όλα αυτά, όμως, είναι και τίμια γιατί δεν εγκαταλείπει τίποτα! Κάνει σωστά τη δουλειά της και στην πορεία θα δούμε κι άλλα πράγματα…».

Γιατί εργάζεται ως ιερόδουλη; Εχει κάποιο σχέδιο;
«Η ηρωίδα έχει διάφορα σχέδια στο κεφάλι της και μπλέκει με πολύ κόσμο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν θα αφήσει κανέναν ήσυχο!».

Η Ευδοκία/ Κατερίνα εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιου άλλου;
«Είναι ένα αυτόνομο άτομο που αναλαμβάνει διάφορα πράγματα από διάφορα άτομα. Ο στόχος της είναι να βγάλει χρήματα».

Στις ζωές ποιων άλλων ηρώων εμπλέκεσαι;
«Εμπλέκομαι με πολλά και διάφορα άτομα, όπως με τον Ανδρέα, τον Μιχαήλ, την Παυλίνα, τον Φίλιππο κ.ά. Σχεδόν με όλους! Δεν αφήνω κανέναν παραπονεμένο (γέλια). Πραγματικά κάθε φορά που διαβάζω τα επεισόδια κάτι συμβαίνει ή κάπου αλλού εμπλέκεται».

Απ’ ό,τι έχω μάθει, τα πρώτα θύματά σου είναι ο Μιχαήλ και η Παυλίνα.
«Η αλήθεια είναι ότι εμπλέκεται μαζί τους πολύ δραστικά και κάνει τη ζωή τους άνω-κάτω. Ειδικά τον Μιχαήλ».

Ποιοι είναι οι στόχοι αυτής της γυναίκας;
«Δεν έχει κάτι προσωπικό με κανέναν. Απλά της αναθέτουν κάποιες δουλειές και πρέπει να τις φέρει εις πέρας. Αργότερα όμως θα αναμειχθεί και προσωπικά, ίσως χωρίς να το θέλει».

Φτάνεις στ’ άκρα;
«Ναι, θα φτάσει στ’ άκρα! Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι παραπάνω».

Με ποιον τρόπο «εισβάλλεις» στον δεύτερο κύκλο της σειράς;
«Κοίτα, η ηρωίδα ξεκινά σαν Ευδοκία που κάνει πιάτσα και μπαίνει στη ζωή κάποιων. Μετά σαν Κατερίνα συνδέεται με την Ιωάννα που τη προσλαμβάνει στην εταιρεία των γαλακτομικών και βλέπουμε πώς κυλάει στη ζωή των ηρώων».

Θα συνάψεις κάποια ερωτική σχέση;
«Στα επεισόδια που έχω μέχρι τώρα στα χέρια μου, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Βέβαια από τη Βάνα Δημητρίου όλα μπορούμε να τα περιμένουμε».

Αγαπούν ή μισούν τη συγκεκριμένη γυναίκα;
«Αρχικά δείχνουν να συμπαθούν την Κατερίνα, αλλά την Ευδοκία τη μισούν!».

Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετώπισες στην προσέγγιση του ρόλου;
«Αυτός ο χαρακτήρας έχει τρεις πτυχές. Αρχικά είναι η Ευδοκία που εμφανίζεται σαν πόρνη, ο ίδιος της ο εαυτός και τέλος που παρουσιάζεται με το ψευδώνυμο Κατερίνα».

Πώς πέρασες στα γυρίσματα;
«Το κλίμα στα γυρίσματα είναι απίστευτο! Το μόνο που μας κουράζει είναι οι συνθήκες που γίνονται τα πολύωρα γυρίσματα, αφού κάναμε γυρίσματα κάτω από 42 βαθμούς Κελσίου».

Τι να περιμένουν να δουν οι τηλεθεατές;
«Ο δεύτερος κύκλος έχει πάρα πολλές ανατροπές και κόβει συνέχεια την ανάσα. Ανοίγουν νέες ιστορίες που μπλέκονται καινούριοι χαρακτήρες και να ’σαι σίγουρος ότι θα δείτε πολλά!».

Πώς είσαι σαν χαρακτήρας;
«Είμαι πάρα πολύ πεισματάρα».

Εχεις πετύχει τους στόχους σου;
«Δεν σταματάω ποτέ γιατί δεν θεωρώ ότι έχω πετύχει τους στόχους μου».

Σ’ έχει βοηθήσει η εμφάνισή σου ή έχει σταθεί εμπόδιο;
«Δεν θα έλεγα ότι είναι εύκολο όταν μια κοπέλα είναι εμφανίσιμη. Για μένα ήταν πιο ανατρεπτικός παράγοντας. Αρχικά σε αντιμετωπίζουν σαν μια κοπέλα που έχει εμφάνιση και μετά έχεις να αποδείξεις πολλά πράγματα. Ηταν πολύ πιο δύσκολο για μένα».

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλοhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
skevi papamiltiadous sexy, ευδοκια κατερινα στο ρουα ματ hot
Τυχαία Θέματα