Αποκλειστικό:Αναλυτικά οι επαναλήψεις που θα μας σερβίρει το Mega τον Σεπτέμβριο!

18:30 7/8/2013 - Πηγή: TVNea
Μπορεί στα γραφεία του Mega να επικρατεί ο πλήρης εκνευρισμός,αφού το αντίπαλο κανάλι έχει
δυνατά όπλα τόσο σε πρόσωπα όσο και προγράμματα,όμως το κανάλι των Μεσογείων έχει κάνει το κουμάντο του με τις επαναλήψεις του μέχρι τον Οκτώβρη.Εμείς σας παρουσιάζουμε τι ακριβώς έχει αποφασίσει να μας σερβίρει και σε ποιες ώρες για τους επόμενους 2 μήνες.

Αρχικά στις 30 Αυγούστου ρίχνουν αυλαία τα best of του Πρωινό Μου και το κανάλι αποφάσισε αυτές τις 2 ώρες να προβάλλει
τον Όμορφο κόσμο του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την ελληνική σειρά ¨7 θανάσιμες πεθερές¨.Έτσι από την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου φεύγουν οι ¨Πεθερές¨ και έρχονται ξένες ταινίες στην Prime time.

Στις 13.10 το μεσημέρι φεύγουν οι ¨Μικρομεσαίοι¨ και έρχεται το ¨ΧΑΙ ΡΟΚ¨,μια σειρά που το Mega έχει να τη δείξει πάρα πολύ καιρό.Παράλληλα τελειώνει και το ¨Οι άνδρες δεν υπάρχουν πια¨ και ξεκινά η θρυλική σειρά ¨ΡΕΤΙΡΕ¨.

Το τούρκικο σήριαλ του Mega ρίχνει αυλαία τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου,ωστόσο το Mega δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα προβάλλει.

Οι ¨Αυθαίρετοι¨ αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου,ωστόσο δεν θα τους αντικαταστήσει καμία σειρά.Αυτό θα γίνει διότι θα μεγαλώσει σε διάρκεια το ¨Ρετιρέ¨ και η ¨Θανάσιμη Ομορφιά¨ κατά 20 λεπτά.

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 18.00 το απόγευμα θα ξεκινήσει και το ¨Πίσω στο σπίτι¨.Θα δούμε και τους 2 κύκλους,ενώ το ¨Ένα αστέρι γεννιέται¨ συνεχίζει κανονικότατα.

Η ¨Κλινική Περίπτωση¨ του Γιάννη Μπέζου τελειώνει στις 5 Σεπτεμβρίου και στις 9 του μηνός επιστρέφει ο γνωστός ηθοποιός με τον δεύτερο κύκλο του ¨Ευτυχισμένοι Μαζί¨,όπως πρώτο σας αποκάλυψε πριν καιρό το tvnea.

Το Κάψε το σενάριο στις 16 Αυγούστου τελειώνει και έρχεται μία νέα ξένη σειρά στις 1 τα ξημερώματα με τίτλο ¨ANTHONY BOURDAIN: NO RESERVATIONS¨
Keywords
Τυχαία Θέματα